Cyberpunk 2077: lehetséges, hogy végre kapunk egy működő rendőrséget?! [VIDEO]

A Cyberpunk 2077 vezető fejlesztője szerint „a rendőrségi rendszer, valamint a járművek közötti harc” teljes felújítást kap.

 

 

Megérkezett a Cyberpunk 2077 1.6-os javítócsomagja, ami behoz néhány remek változtatást. Igaz, hogy mindez kb. 18 hónapja, a megjelenés körül lett volna esedékes, de ne legyünk telhetetlenek: lényeg, hogy a játék lassan-lassan játszhatóvá válik. Az olyan dolgok, mint a transmog-rendszer és az, hogy a ripperdokiban szerkeszthetjük a kinézetünket, nagyszerűek, de óhatatlanul úgy érezzük, hogy a kezdetektől fogva benne kellett volna lenniük a Cyberpunk 2077-ben.

Az, hogy Keanu Reeves visszatér a Phantom Liberty DLC-ben, szintén remek hír.

Ám az egyik legjobb dolog, amit Gabe Amatangelo vezető fejlesztő mondott a Night City Wire alatt: Edgerunner’s Special bemutatóján, nem a kiegészítőhöz vagy a most megjelent patch-hez kapcsolódik. Ellenben a zsarukról és az autókról szól.

Tény, hogy a Cyberpunk 2077 nem egy GTA, de az, amit a rendőrség a játékban produkál, még ezzel együtt is elég lehangoló. Képesek a semmiből megjelenni, teleportálni, de egy U-kanyart nem tudnak bevenni? Még akkor sem üldöznek kocsikkal, ha a közvetlen közelükben renitenskedsz, inkább rohannak utánad gyalog… nem csak nevetséges, de egyszerűen hitelteleníti a játék amúgy pazarul felépített, autentikus világát. Mintha a mesterséges intelligencia képes lenne meghatározott sémák szerint közlekedni, de nehézségekbe ütközne, amikor el kell térnie tőlük.

 

 

A CD Projekt RED a legújabb játéka miatt az évi jövedelmének 10%-át is elbukhatja a bírság miatt.

 

 

Óhatatlanul olyan érzést kelt ez a helyzet, mintha a rendőri üldözés kódolását egyszerűen kifelejtették volna a játékból.

Időközben történt néhány javítás, de végre úgy tűnik, hogy van némi remény a horizonton egy tényleges megoldásra. A Cyberpunk 2077 jövőjéről beszélgetve Gabe Amatangelo elmondta, hogy „a zsarurendszer, valamint a járművek közötti harc teljes átalakítása” van készülőben. És lehet, hogy csak én olvasok túl sokat bele, de a „jármű-jármű” harc úgy hangzik, mintha nem csak zsaruk, hanem más bandák, esetleg csak dühös polgárok is üldözhetnének a nyílt világban, nem csak a szkriptelt díszletek alatt.

Tudom, hogy ez csak egy eldobott mondat egy 25 perces prezentációban, de van olyan érdekes, mint bármi más, amit hallhattunk. Azt hiszem, ez azért van, mert a Cyberpunk hibái a többséget egyszerűen kevésbé zavarták, mint a tény, hogy a játék egyszerűen nem volt kész. Az AI hiányzó darabja úgy tűnik, mintha a Cyberpunk 2077 kirakósának egy újabb eleme lenne, ami arra vár, hogy a helyére pattintsák.

Mikor jön ez a frissítés? Egyelőre nem közölték, de már maga a tény, hogy bejelentették, jó hír, egy újabb lépés afelé, hogy egy hiányos játék végre egésszé váljon.

Forrás: 9to5fortnite.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu