[UF 2022] Assassin’s Creed Hexe: egy „boszorkányos” AC is készül! [VIDEO]

A Ubisoft szerint az Assassin’s Creed Hexe egy „egészen más típusú Assassin’s Creed-játék” lesz.

Az Assassin’s Creed Codename Hexe című játékkal talán a legélesebb változást kapjuk az alapformulához képest azóta, hogy az Assassin’s Creed Origins a lopakodós játéktól az akció-RPG területére húzta a sorozatot. Legalábbis ezt ígéri Marc-Alexis Cote, a Ubisoft veteránja, aki a két legjobb Assassin’s Creed játék kreatív igazgatójaként és producereként is tevékenykedett.

Az Assassin’s Creed Hexe-t a Ubisoft Forward 2022 bemutatóján leplezték le, amely igyekezett annyi közelgő Ubisoft-játékról tájékoztatni minket, amennyit a kiadó ésszerűen bele tudott sűríteni egy blokkba. Ez egyben az Assassin’s Creed 15. évfordulójának megünnepléseként is szolgált, és egy pillantást vetett arra, hogy mi következik, miután először láthattuk a 2023-as Assassin’s Creed Mirage-ot, az Assassin’s Creed Codename Red-et és az Assassin’s Creed Infinity új részleteit. A Ubisoft az elkövetkező hónapokban további információkat fog elárulni az egyes játékokról, de addig is íme minden, amit eddig az Assassin’s Creed Hexe-ről tudunk.

 

Mi az Assassin’s Creed Hexe?

 

Az Assassin’s Creed Hexe-t Marc-Alexis Cote, a Ubisoft munkatársa úgy jellemezte, mint a sorozat „új zászlóshajóját”, amely „egy teljesen más típusú Assassin’s Creed játék lesz”. Ez már a bemutató hangvételéből is kiderül, amely baljós zenével és korhadó fákról lebegő holt levelekkel kezdődik – ez messze áll attól a bombasztikus hangvételtől, amely a múltban jellemzően az Assassin’s Creed bemutató trailerekhez társult. Ha ez az első pillantás bármit is elárul, az Assassin’s Creed Hexe a sorozat eddigi legsötétebb része lehet.

 

Assassin’s Creed Hexe trailer

 

Lehet, hogy csak 30 másodperc hosszú, de az Assassin’s Creed Hexe trailere máris beindította az agyunk fogaskerekeit. Hatásos hangulatfilm, amely egy fáról lelógó – letört ágakból formált – Assassin Insigniával zárul, amely egy nyílt láng felett kavarog. Kísérteties képek, amelyek sokat hagynak a képzeletre, így talán nem meglepő, hogy Marc-Alexis Cote, a Ubisoft munkatársa szerint „alig várjuk, hogy a rajongóink szétszedjék ezt a trailert, és kiderítsék minden titkát”.

Bár a Ubisoft hivatalosan még nem erősítette meg az Assassin’s Creed Hexe helyszínét, a Bloomberg egy meg nem erősített pletykája szerint a játék a 16. században, Közép-Európában fog játszódni. Egy sorsdöntő történelmi időszakban: Egyfajta tömeghisztéria kerítette hatalmába a kontinenst, amikor 80 000 embert végeztek ki, mindezt azért, mert az ördöggel szövetkeztek. A szóbeszéd, a félelem és a kísérteties bizonyítékok voltak a 16. századi pusztító boszorkányperek mozgatórugói, és ez igazán izgalmas helyszínt adhatna egy Assassin’s Creed-játéknak. Nem meglepő, hogy a régi Assassin’s Creed-rajongók már most izgatottak a boszorkányperek koncepciója miatt.

 

Assassin’s Creed Hexe fejlesztése

 

Az Assassin’s Creed Hexe fejlesztésén a Ubisoft Montreal – az „Assassin’s Creed Valhalla mögött álló veterán csapat” – dolgozik. A Ubisoft Montreal az a stúdió, amely 15 évvel ezelőtt életre hívta az Assassin’s Creed franchise-t, így nem meglepő, hogy a jövőben is ez a stúdió lesz a motorja. Érdekesség, hogy az Assassin’s Creed Hexe vezetésére Clint Hockingot hozták be kreatív igazgatónak – Hocking a Ubisoft néhány technikailag legambiciózusabb játékának, köztük a Far Cry 2-nek és a Watch Dogs Legionnak a gyártásáért felelős. Marc-Alexis Cote, a Ubi munkatársa a Codename Hexe-t „egy egészen más típusú Assassin’s Creed-játékként” jellemzi, és őszintén szólva nem is várnánk kevesebbet Hockingtól.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu