[UF 2022] Az Assassin’s Creed Red egy nyitott világú játék, amely végre Japánban játszódik

A Ubisoft Forward során a cég hivatalosan is leleplezte az Assassin’s Creed Red kódnevű játékát, a játékmenetről és a helyszínről szóló apró részletek mellett.

 

A Ubisoft végre lerántotta a leplet az Assassin’s Creed Red című játékról (a Red egy kódnév), a Japánban játszódó, hamarosan megjelenő nyílt világú RPG-ről. A vállalat az AC Showcase során egy rakás játékot leplezett le a tágabb Ubisoft Forward égisze alatt, köztük az Assassin’s Creed Mirage-t, az AC kódnevű Jade-et, az Assassin’s Creed Hexe-t és még sok mást.

Azonban az Assassin’s Creed Red érdemelte ki talán a legnagyobb rajongótábort, egyszerűen azért, mert ez egy olyan régóta kért helyszín, mint a többi. A rajongók már régóta egy Japánban játszódó játékért kezdték el a Ubisoftot, sőt, a Ubisoft még az Assassin’s Creed 3-ban is ugratta Japánt, mint helyszínt. Most úgy tűnik, a Ubisoft úgy döntött, hogy ezt az ugratást valóra váltja, hiszen a Game Rant nemrég az Ubisoft Forward előtt előzetesen bemutatta az AC Showcase-t.

Meg kell jegyezni, hogy az Assassin’s Creed Mirage, egy narratív akció-kalandjáték Basimról és a Rejtőzködőkbe való belépéséről szóló cím a franchise következő címe, és a Ubisoft nem tett ki megjelenési ablakot az Assassin’s Creed Redre. Lehet, hogy még évek múlva, de ettől függetlenül izgalmas, már csak azért is, mert olyan keveset mutattak. Az AC Showcase-en a rajongók bepillantást nyerhettek a feudális Japán helyszínébe, és a Ubisoft azt is megerősítette, hogy ez egy nyílt világú RPG lesz. Más szóval inkább az AC Valhalla, mint az AC Mirage vagy a klasszikus játékok sorába illeszkedik. A vonatkozó rész az alábbi 24:00-ás résznél található.

A fejlesztését Jonathan Dumont, az Ubisoft Quebec fejlesztője vezeti. Ő volt az Assassin’s Creed Syndicate világigazgatója, valamint az Assassin’s Creed Odyssey és az Immortals Fenyx Rising kreatív igazgatója. Tekintve, hogy a Ubisoft Quebec és a Ubisoft Montreal jellemzően az Assassin’s Creed címek fejlesztését vezeti, biztosnak tűnik, hogy jó kezekben van. A rajongók azonban egy ideig valószínűleg nem fognak többet megtudni.

A Ubisoft ugye az idén lezárja az Assassin’s Creed Valhalla eseményeit az ingyenes Last Chapter DLC-vel, az Assassin’s Creed Mirage pedig jövőre jelenik meg. Ezen túlmenően a Ubisoft a Red mellett számos más Assassin’s Creed címet is készít, köztük a Hexe kódnevű (ami a legrejtélyesebb mind közül), a Jade kódnevű (egy Kínában játszódó, nyitott világú mobilos címet), egy másik mobilos játékot a Netflix platformjára, és ráadásul az Infinity-t is.

Az Assassin’s Creed Infinity nagyrészt továbbra is fejtörést okoz, mivel a Ubisoft az AC Showcase során úgy jellemezte, hogy „önmagában nem játék”, de úgy tűnik, hogy valamilyen multiplayer játékról lehet szó. Az AC Red és az AC Hexe is része ennek az Infinity projektnek, bár hogy ez pontosan hogyan működik, még nem tudni.

Az Assassin’s Creed Red fejlesztés alatt áll.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu