[SOP] Rise of the Ronin: trailert kapott a feudális japánban játszódó akció-RPG! [VIDEO]

A Nioh készítői jegyzik a Rise of the Ronint, amely PS5 exkluzív játékként jelenik majd meg, de PC-változat is várható.

 

 

A veterán Team Ninja csapata a legutóbbi State of Play-en jelentette be új akció-RPG játékát a Rise of the Ronint, amelyet a 19. század végi Japán ihletett; az az időszak, amikor a feudális rendszer véget ér a felkelő nap országában. „Hajnal előtt legnagyobb a sötétség” – olvasható a PS5 konzol-exkluzívjaként bemutatkozó Rise of the Ronin hivatalos leírásában.

Egészen 2024-ig kell várnunk, hogy a Ronin bőrébe bújhassunk ebben az akció-RPG-ben.

 

 

 

 

Mire számíthatunk a Ninja Gaiden és a Nioh készítőitől? Ronin leszel, egy olyan harcos, akinek nincsenek urai és kötelékei, és miközben a sorsod összefonódik a történet szereplőivel, egy harcokkal és akcióval teli, magával ragadó élmény részeseként A Team Ninja megerősítette, hogy már hét éve dolgoznak a projekten.

A Rise of the Ronin a leírás szerint egy „harcközpontú” nyílt világú akció-RPG, amely Japán „nagy változásainak korszakában” játszódik, az Edo-korszak végén – egy olyan történelmi pillanatban, amely nagy érdeklődésre tarthat számot és nagy potenciállal bír egy ilyen játék számára, mivel a japán társadalom „elnyomó uralkodókkal, halálos betegségekkel és a nyugati társadalom beáramlásával” nézett szembe – mindezt egy polgárháború közepette.

„Kétségtelenül ez a Team Ninja eddigi legambiciózusabb és legnagyobb kihívást jelentő projektje” Fumihiko Yasuda, igazgató, Team Ninja

 

 

 

 

A Team Ninja dicsérte a történet és a helyszín sötétebb, realisztikusabb jellegét, és megerősítette, hogy Roninokként szabadon cselekedhetünk majd a Bakumatsu-korszak Japánjának ezt a portréját benépesítő frakciókat/karaktereket segítve. „Ez kétségtelenül a legambiciózusabb és legnagyobb kihívást jelentő projekt, amibe a Team Ninja eddig belevágott” – olvasható a PlayStation blogon.

További részleteket egyelőre nem közöltek, de megerősítették, hogy a játék 2024-ben jelenik meg. A konzolokon PS5-exkluzív lesz, így várhatóan PC-re is megjelenik majd. Érdekesség, hogy ugyanezen a State of Play-en egy másik, Japánban játszódó, történelmi témájú játékot is bejelentettek. Ez az új Like a Dragon Ishin, a Yakuza-saga következő része.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu