[SOP] Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition: Questről PSVR2-re [VIDEO]

Az ILMxLAB eredetileg Meta Questre és Meta Quest 2-re kiadott VR kalandja 2-3 év eltéréssel is, de átugrik a PlayStationre, és ott is kapásból a PlayStation VR2-re történik a váltás.

 

Miért is fejlettebb ez a kiadás a PlayStation VR2-n? Az ILMxLAB részletesen megválaszolta: „A Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition a PlayStation VR2 hardveres képességeinek kihasználása érdekében átdolgozott kiadás, ami még magával ragadóbb módon viszi el a rajongókat egy messzi-messzi galaxisba. Amikor a játékosok körülnéznek, a headsetbe épített szemkövető kamerák követik a látóvonalukat, a fejlett foveated renderelési technikák pedig tovább fokozzák a vizuális élményt, miközben a dinamikus hangzásvilág gazdag 3D-s hanggal veszi körül őket. A játékosok a headset visszajelzései, valamint a PlayStation VR2 Sense kontrollerekbe épített adaptív ravaszok és a haptikus visszajelzés révén a körülöttük lévő világgal való interakciókat is érzékelni fogják, ami még erősebb érzést nyújt a játékban való elmélyüléshez.

A Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Editionben a rajongóknak lehetőségük lesz arra, hogy a virtuális valóságban éljék át saját akciódús Star Wars-történetüket. Egy droidjavító technikus szerepében játszhatnak, aki egy nagy kalandba keveredik, miután a Guaviai Halálbanda támadását követően kényszerleszállást hajt végre a Batuu bolygón. Ez rendkívüli események sorát indítja el, bebizonyítva, hogy a galaxisban bárki hőssé válhat. Az élmény során a játékosok mellett olyan rajongók által kedvelt karakterek is feltűnnek mint R2-D2, C-3PO (Anthony Daniels), Yoda Jedi-mester (Frank Oz) és Dok-Ondar (Cory Rouse), továbbá olyan új karakterekkel is találkozhatnak mint a féktelen kocsmáros Seezelslak (Bobby Moynihan), a kincsvadász Lens Kamo (Karla Crome) és a Guaviai Halálbanda vezetője, Tara Rashin (Debra Wilson).

Seezelslak kantinájában az azumeli csapos legendás meséi révén a Star Wars-galaxis más helyszíneire és korszakaiba repíti a játékosokat. Rajta keresztül élhetik át a padawanból lett jedi Ady Sun’Zee (Ellie Araiza) történetét a „Sötétség temploma” és a „Szent kert” című mesékben. A „Boggs Triff kincsében” a játékosok egy különös fejpénzt vehetnek át, miközben a négyes osztályú bérgyilkos droid, IG-88 (Rhys Darby) szerepében játszanak.

A Star Wars: Galaxy’s Edge Black Spire Outpost külvárosában, a kaliforniai Disneyland Resort és a floridai Walt Disney World Resort magával ragadó és epikus vidékein központi helyet foglaló élmény kiegészíti és felfedezi a parkok fizikai határait. A játékosok olyan ismerős karakterekkel találkozhatnak és dolgozhatnak együtt mint Mubo (Matthew Wood), a Black Spire Outpost droidraktárának tulajdonosa, aki felszereléssel és tárgyakkal látja el őket útjuk során. A Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition teljes élményként jelenik meg PlayStation VR2-re.”

A további részletekre, így például a megjelenés időzítésére és az árazásra még várnunk kell. Az fix, hogy a Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition jövőre jön PlayStation VR2-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu