[ND] Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion – lehengerlő trailer a megjelenési dátumhoz! [VIDEO]

A Square Enix Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion projektje az eredetileg PSP-re megjelent játék teljes remastereként mutatkozik be.

 

 

Nagyon úgy tűnik, hogy a Square Enix a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion című játékkal, az eredetileg PSP-re megjelent játék remasterével szeretné befejezni Cloud és társai történetét, habár nem ez az egyetlen, a franchise hetedik részéhez kapcsolódó különböző projekt. Most a megjelenési dátum kihirdetése kapcsán egy ütős előzetessel is kedveskedtek nekünk a fejlesztők.

A Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion december 13-tól lesz kapható.

A Square Enix látványos színpadra állítással jelentette be, hogy december 13-án PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series-en és Nintendo Switch-en élhetjük át újra Zack Fair kalandját. Így már csak pár hónap marad arra, hogy megnézzük, mit változtatott a Square Enix a játékon, amely az eredeti élményhez lényegében hűnek ígérkezik.

Ha érdekel a Final Fantasy VII kalandja, és nem ismered a Crisis Core-t, akkor annyit érdemes tudnod, hogy ez egy előzményjáték Cloud és társai kalandjához, amely a számozott rész történetét hivatott kibővíteni és befejezni.

Zack Fair közlegényt követhetjük végig egy küldetésen, amelyben a félkatonai fegyveres szárny SOLDIER egy másik tagját kell felkutatnunk: Genesis Rhapsodost.

Tetsuya Nomura, a játék kreatív producere úgy jellemezte ezt a projektet, hogy több mint egy remaster, de kevesebb mint egy remake. Akárhogy is van, az eseményei nélkülözhetetlenek a Square Enix franchise egyik legnépszerűbb fejezetének megértéséhez, ezért arra biztatunk, hogy ha érdekel a Final Fantasy VII története, érdemes adnod egy esélyt a Crisis Core-nak is.

Forrás: Gematsu, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu