[ND] Bayonetta 3: bejelentették a játék címét, némi gameplay kíséretében! [VIDEO]

A Bayonetta 3 nyolc perces előzetese részleteiben mutatja be a játék harcrendszerét.

 

 

A Nintendo Direct livestream-teaserje után a Nintendo egy jóval hosszabb trailert töltött fel a Bayonetta 3-ról, amelynek alcíme „Ways of the Witch” lesz. A majdnem nyolc perces videó a franchise legújabb részében végrehajtható összes stílusos és túlzó mozdulatot bemutatja. Azt is megtudhattuk, hogyan irányíthatunk más karaktereket és démonokat a történet során.

 

 

 

 

A Bayonetta 3 Ways of the Witch trailerét – a rövidebb Nintendo Direct-prezentáció mellett – a cikk végén találjátok.

Ahogy a Bayonetta 3 trailerében is látható, Bayonetta a Madama Butterfly szárnyait használhatja a sikláshoz. Úgy tűnik, nincs korlátja annak, hogy ezt meddig teheti meg. A visszatérő elemek közé tartozik a Witch Time és az Infernal Demons. Amikor megidézi őket, Bayonetta tehetetlen. De az irányítást kettőjük között váltogathatod, hogy a helyzettől függően kombókat fűzz össze. A Demon Masquerade segítségével össze is tud olvadni velük.

 

 

 

 

Egy új karakterrel, Violával is játszhatsz majd. Ő kardot és dárdát használ, és ahelyett, hogy a Witch Time-ot egy kitéréssel aktiválná, egy blokkolás után használja. A paktumdémonja Cheshire, és amíg Cheshire a pályán van, Viola nem tud blokkolni vagy használni a kardját.

A Bayonetta 3 2022. október 28-án jelenik meg Nintendo Switchre.

Forrás: Gematsu, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu