[ND] Resident Evil-áradat várható Nintendo Switchre – klasszikus címek is érkeznek! [VIDEO]

A Nintendo stratégiájában szerepel még a Resident Evil 2 és 3 remake-ek kiadása is.

 

 

A legutóbbi Nintendo Direct során a japán cég számos bejelentése közül az egyik több Resident Evil játék érkezésére is utal Nintendo Switchre, így a Resident Evil 2 és 3 túlélőhorror remake-jét, valamint az RE 7 és a Village felhős változatait is élvezhetjük majd.

Az RE 8: Village felhős változata október 28-án jelenik meg Nintendo Switchre.

Az időben legközelebbi projekttel kezdve a Nintendo eseményén megerősítette a Resident Evil 8: Village október 28-i megjelenését, amelyhez egy december 2-án megjelenő Winters Expansion is társul. Emellett a Big N arra is invitál minket, hogy megtapasztaljuk a „felhős változatot” egy demón keresztül, amely már most letölthető az eShopból.

Mit várhatunk még a Capcom és a Nintendo együttműködésétől? Úgy néz ki, hogy a Nintendo Switch felhasználók 2022-ben élvezhetik majd az RE 7, illetve a 2 és 3 remake-jeiből készült felhős változatokat. Bár a Nintendo Direct nem részletezte ezeknek a projekteknek a megjelenési dátumát, a cég szerint valamikor idén lesznek elérhetőek.

A Resident Evil-sagát félretéve fontos megjegyezni, hogy ez a Nintendo Direct más, a játékosok által kedvelt franchise-okkal kapcsolatos híreket is megosztott. Olyan meglepetésekről beszélünk, mint a Pikmin 4 rövid bemutatója, a Bayonetta 3 egy eddig nem publikált gameplay-je vagy az új Zelda előzetese, amely már hivatalos címet is kapott.

Forrás: Twitter, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu