5 új játék jött tegnap Game Pass-ra és jön egy nagy volt exkluzív PlayStation meglepetés is!

A Microsoft öt játékkal frissíti az Xbox Game Pass kínálatát, miközben további négy, a jövőben érkező címet erősített meg.

 

 

Az Xbox Game Pass öt új játékkal bővült, miközben további négy, a jövőben érkező játékot is megerősítettek. A Microsoft lenyűgözően szerepelt a Tokyo Game Show 2022 rendezvényen, és néhány nagy bejelentést tett, különösen, ami az Xbox előfizetéses szolgáltatását illeti.

Az eredetileg szeptember 15-re meghirdetett új Xbox Game Pass-játékok mellé a Microsoft a Tokyo Game Show ünnepségsorozat részeként meglepetésszerűen bejelentett még néhányat. Az előfizetők mától kezdve kipróbálhatják az Assassin’s Creed Odyssey-t, a Danganronpa V3 Anniversary Editiont, a FUGA: Melodies of Steel-t, a Metal: Hellsinger-t és a Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered-et. A Despot’s Game eredetileg szintén ma csatlakozott volna a Game Pass kínálatához, de szeptember 20-ra tolódott.

A mai naptól elérhető új Xbox Game Pass játékok:

  • Assassin’s Creed Odyssey (Felhő/Konzol/PC)
  • Danganronpa V3 Anniversary Edition (Felhő/Konzol/PC)
  • FUGA: Melodies of Steel (Felhő/Konzol/PC)
  • Metal: Hellsinger (Felhő/PC/Xbox Series X)
  • Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered (Felhő/Konzol/PC)

 

 

 

 

A szeptember 15-én hozzáadott új játékok egy kivétellel minden modern Xbox-konzolon, felhőben és PC-n játszhatók. A Metal: Hellsinger című ritmusalapú (metál)zenei FPS (!) csak Xbox Series X-en játszható, így a Game Pass-előfizetőknek ezt érdemes szem előtt tartaniuk.

A Tokyo Game Show-n bejelentett Xbox Game Pass új játékok:

  • Deathloop – szeptember 20.
  • Dyson Sphere program – október 13.
  • Blazblue: Cross Tag Battle – 2023 tavasza
  • Guilty Gear Strive – 2023 tavasza

 

A ma hozzáadott új játékok bőven leköthetik az előfizetőket. Ugyanakkor a Microsoft a Tokyo Game Show-n való jelenlétét arra használta fel, hogy még több játékot megerősítsen, amelyek a későbbiekben érkeznek az előfizetéses szolgáltatáshoz, négy játékot külön kiemelve. A Deathloop szeptember 20-án érkezik az Xbox Game Passra – bizony, az a Deathloop, az időutazó bérgyilkos-szimulátor, ami sokáig úgy tűnt, kizárólag PlayStation-ön lesz elérhető!

Ezen kívül még érkezik a Dyson Sphere Program október 13-án. A harci játékok közül pedig a Blazblue: Cross Tag Battle és a Guilty Gear Strive, mindkettő 2023 tavaszán érkezik.

Forrás: Xbox.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu