Heteket játszhatunk, mire megnyitjuk az Overwatch 2 karaktereit ingyen!

Ne feledjük azt sem, hogy az Overwatch 2 elindulásával az első rész is megszűnik létezni.

 

Az Activision Blizzard az Eurogamernek megerősítette, hogy az amerikai nyugati parti időzónát figyelembe véve október 2-án állítják le az Overwatch első részét, állítja Jon Spector, a franchise egyik fő feje. Ezután 27 órányi szerverkarbantartás jön, hogy az Overwatch 2 szerverei működjenek (és szinte biztos, hogy nem fognak, mert kb. mindig ez szokott történni a kiadó körül). Az október 4-ei megjelenés előtt lehetőség lesz a pre-loadra, és nemsokára a cég egy listát is közöl, hogy mire kell az első rész játékainak felkészülniük teendők tekintetében, hogy átugorhassanak a folytatásra. Aki pedig az első részen maradna, mindössze egy olyan ablakot kap, amiben az Overwatch 2-re frissítést kérik tőlük.

A Blizzard közölte, hogy miképp lehet a fizetős, prémium battle pass megvásárlása nélkül megszerezni a karaktereket. Két mód van. Az egyik: a battle pass ingyenes útvonalán az 55. tierig jussunk el. A másik: teljesítsük a heti kihívásokat, hogy Overwatch-érméket kapjunk. A prémium battle pass 1000 ilyen érmét kóstál (10 dollár, kb. 4 ezer forint). 55 tiert meg nem fogunk egy-két nap alatt elérni. Egyszerűen lehetetlen.

Az első szezon battle passában 20 tierre lebontva ezek a megnyitható tárgyak lesznek: Kiriko (új karakter; az új játékosoknak, ha nem lesz már meg nekik), két epic skin, egy fegyversárm, két szuvenír, egy highlight intró, 14 plusz tárgy (emote-ok, győzelmi pózok, névkártyák, spray-k, játékos ikonok…), és prestige tier címek (ezek közül nyolc csak akkor érhető el, ha a teljes pass teljesítve van). A prémium változatban ezeken felül még a további pluszok várnak ránk: azonnali hozzáférés Kirikóhoz, 20% XP battle pass boost, egy mythic ritkaságú skin (cyber demon Genji), öt legendary és egy epic skin, három „a meccs legjobbja” (Play of the Game) intró, négy fegyversárm, három emote, három szuvenír, hat póz, hat névkártya, minimum 30 plusz kozmetikus tárgy. A napi és heti kihívások „jelentős” XP-t adnak, és ha egy barátunkkal játszunk, a meccs során szerzett XP 20%-kal nő majd.

Az Overwatch 2 korai hozzáférésben október 4-én indul el PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

Forrás: PCGamer, PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu