[TGS 2022] Dokkot kap végre a Deck?! Érdekes észlelés a Tokyo Game Show-n

TECH HÍREK – A Valve a Tokyo Game Show 2022 kiállítás részeként bemutatta a Steam Deck hivatalos dokkolóállomását, amely jó képet ad az eszközről.

 

 

A Steam Deck jelen van az idei Tokyo Game Show-n, és a Valve számos bámészkodót meglepett azzal, hogy a hivatalos dokkolóállomással együtt állította ki. A kézikonzol dokkolója az eszköz egyes tulajdonosai számára vitatéma volt, mivel a Valve kénytelen volt elhalasztani a megjelenését, és továbbra sem tudni, hogy mikor is jelenik meg valójában.

Míg maga a Steam Deck meglehetősen sikeres vállalkozás volt a Valve számára, az a tény, hogy a hivatalos dokkoló sehol sem található, néhány felhasználót rosszul érintett.

Sokan kénytelenek voltak harmadik féltől származó megoldásokhoz, például a JSAUX-hoz fordultak. A Valve nem említette, hogy a dokkolóállomás megjelenik az idei TGS-en, de a jelenlét ténye arra utalhat, hogy az eszköz megjelenési ablaka mégsem túl távoli.

Habár a Steam Deck dokkolóállomás jelenlegi státusza kissé ködös, érdemes kiemelni, hogy a Valve a dokkoló funkcionalitását az eredeti megjelenési dátum becslését megelőzően frissítette. Egy extra USB 3.1 portot adtak hozzá, valamint egy Gigabit Ethernet portot, amelyek együttesen bőséges csatlakozási lehetőséget biztosítanak az eszköznek, amely egyébként egyetlen USB-C csatlakozóval rendelkezik a ház tetején.

Az ár is sok felhasználó számára aggodalomra ad okot, mivel a Valve még nem árulta el, hogy a dokkolóállomás végül mennyibe kerülhet.

Szerencsére az áraktól függetlenül a felhasználók valószínűleg minőségi termékre számíthatnak a végén, ha végre megjelenik, mivel a Valve gyakorlatilag minden legutóbbi hardveres megjelenése szilárd teljesítményt nyújtott a maga nemében. Azok számára, akik esetleges minőségbiztosítási problémákkal szembesülhetnek, a Valve hivatalos Steam Deck javítóközpontokat nyitott, amelyek valószínűleg a dokkolóállomás problémáit is kezelni fogják, amint az megjelenik.

Forrás: Reddit

The official dock is casually being shown off at Tokyo Game Show. from SteamDeck

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu