[TGS 2022] Zárt bétatesztre készül a Street Fighter 6 [VIDEO]

A Capcom verekedős játéka hamarosan kipróbálható lesz.

 

A Street Fighter 6 weboldalán lehet jelentkezni a zárt bétatesztre, amik október 7-étől 10-éig tart PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen és PC-n (Steam). A cross-play mellett nyolc játszható karaktert kapunk (Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie, Guile, Kimberly, Juri, Ken), továbbá hét játékmóddal (Ranked Match, Casual Match, Battle Hub Match, Open Tournament, Extreme Battle, Game Center, Training Mode) rendelkezik a kipróbálható verzió. Eközben a japán cég bemutatta, hogy Ken, Blanka, Dhalsim és E.Honda miképp lett módosítva a franchise új részére, és két kommentátort (Hiraiwa Kosuke, egy eSport-kommentátor, Demon Kakka, a Seikima-II, egy heavy metal együttes énekese; feliratot is kapnak, így nyelvtudás nélkül is érthetjük őket.) is megerősítettek.

Szó esett a World Tourról és a Battle Hubról is. Az előbbiben a játékosok létrehozhatják saját avatárjukat számos testreszabási lehetőséggel, hogy tükrözzék személyes stílusukat és hangulatukat. A sztoriban előrehaladva az avatárjuk erejét különböző NPC-kkel folytatott utcai harcok során csiszolják, továbbá összefutnak majd Ryuval és Chun-Livel, , akik különleges mozdulatokat tanítanak nekik saját repertoárjukból. A World Tourban senki sem hátrál meg a kihívások elől, és zökkenőmentes a váltás a csevegésről a harcra. Ezt a karaktert át lehet vinni a játék lobbyjaként is szolgáló Battle Hubba. Itt lehet harcolni a világ minden tájáról, és az online versenyek is itt zajlanak. Ha két játékos leül a Battle Hubban egymás mellett elhelyezett játéktermi gépek egyikéhez, elindíthatnak egy mérkőzést, amelynek közönsége az egész Battle Hub lesz. A játékosok a Game Centerben olyan retro Capcom klasszikusokkal is játszhatnak mint a Street Fighter II és a Final Fight.

A Capcom aztán beszélt az Extreme Game Battle módról is. Ebben szokatlan paraméterekkel lehet feldobni a meccseket. Ezeket a gyors és fergeteges csatákat új szabályok és trükkök határozzák meg, így bárki élvezheti ezeket az élményeket. Ezek a szabályok meghatározzák a játékosok győzelmi feltételeit, míg a trükkök új szórakozási szintet adnak. Egy ilyen példa a meccset szórványosan megszakító, toporzékoló bika.

A Street Fighter 6 2023 folyamán (február-március környékén?) érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re és PlayStation 4-re. Vajon a Sony mennyit fizetett a Capcomnak, hogy az RE Engine-es játékaik (mint például a Resident Evil 4 Remake IS) PS4 portot is kapjon…?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu