[TGS 2022] Unholy: egy igazán hátborzongató horrorjáték érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re [VIDEO]

A Duality Games új, hátborzongató horrorjátéka, az Unholy PC Steamre, valamint a PlayStation 5 és az Xbox Series X konzolokra is érkezik.

 

A Duality Games évek óta fejlesztés alatt álló horror címe, az Unholy hivatalosan is elérhető lesz PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokra. Az Unholy korábbi trailere még 2018-ban jelent meg, és egy érdekes, posztapokaliptikusnak és nagyon hátborzongatónak tűnő világot részletezett. Most egy új trailer emeli ki a történet elemeit, és megerősíti, hogy a Steam, PlayStation és Xbox játékosok is megtapasztalhatják majd az Unholy-t.

Az Unholy csatlakozik a PlayStation és Xbox horrorjátékok lenyűgöző listájához. Bár a környezet hasonlónak tűnik az olyan címekhez, mint a Fallout, a Metro Exodus és a Stalker, az Unholy remélhetőleg egyedi és ijesztő játékmenettel fog különbözni.

Az Unholyról szóló hírek a Tokyo Game Show-n derültek ki, sok más játékkal és játékkiegészítővel együtt. Az Unholy már most kívánságlistára tehető a Steamen a várható 2023-as megjelenésre készülve. A Duality Games nem árulta el, hogy pontosan mikor lesz elérhető a cím, de a 2023-as megjelenést megerősítette. A nemrég bemutatott trailer néhány helyszínt, és ellenséget is megmutatott, valamint egy eltűnt gyermeket kereső karakterről szóló történetet is felvázolt. Kiemelt egy titokzatos maszkot is, amely úgy tűnik, hogy baljós és veszélyes körülmények közé csábítja a játékosokat.

Bár az Unholyról még nagyon keveset erősítettek meg, a legjobb horrorjátékok kézzelfogható világokat teremtenek, és emlékezetes és átélhető élményekre kényszerítik a karaktereket. Ebben, úgy tűnik, az Unholy sikerrel járt. Persze a játékosoknak még várniuk kell a cím hivatalos megjelenéséig, hogy kiderüljön, valóban ijesztő vagy magával ragadó-e a játék. A játék egy nagyszerű médium a horror tartalmak számára, és volt már néhány fantasztikus cím, amelyeknek sikerült úgy játékban tartaniuk a rajongókat, hogy közben meg is rémítették őket. Az Unholy-nak nem lesz könnyű dolga, amikor a jelenlegi platformokon igyekszik nevet szerezni magának.

A jó hír az, hogy sok játékos máris támogatásáról biztosította a horrorcímet, és kommentálta a játék iránti kíváncsiságát vagy izgatottságát. Mivel más horrorjátékok, mint például a Scorn, konzolokon és PC-n készülnek a megjelenésre, a Duality Gamesnek továbbra is olyan pillantásokat kell vetnie a játékára, amelyek a játékosokat többre késztetik. A horrorjátékok népszerűsége miatt a potenciális rajongóknak okot kell adniuk arra, hogy esélyt adjanak az Unholynak. És remélhetőleg, amint a játék hivatalosan is megjelenik, a játékosok egy olyan horrorélményt találnak majd, amely megfelel a Duality Games által létrehozott elvárásoknak.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu