A Call of Duty: Modern Warfare II gyengébb grafikával jön, mint vártuk?! [VIDEO]

Megjelent az egyik első Call of Duty: Modern Warfare II összehasonlító videó, amely a játék PS5-ön, PS4 Pro-n és PS4-en futó bétája alapján készült.

 

 

A közelgő Call of Duty: Modern Warfare II bétája néhány napja indult el a PlayStation platformokon, és az ElAnalistaDebits nevű YouTube-csatorna összehasonlította a játék látványvilágát a különböző PlayStation platformokon egymással. Ahogy azt Nate Birch nemrég már megemlítette, a PC-s rendszerkövetelmények nem sokban különböznek a 2019-es Modern Warfare-től, és ha a béta vizuális megjelenését nézzük PlayStation 4-en és PlayStation 4 Pro-n, akkor valóban nincs olyan nagy különbség az első részhez képest.

Egyértelmű, hogy a játékot a régebbi generációs konzolokra tervezték.

Bár a PS5-ös verzió jobb ambient occlusiont, LOD-t, anizotróp szűrést, árnyékokat és néhány nagyobb felbontású textúrát kínál, összességében elég egyértelmű, hogy a játékot a régebbi generációs konzolokra alapozva tervezték. Így aztán úgy tűnik, hogy a Modern Warfare II-t a last-gen visszatartja: nem produkálja azt a grafikai teljesítményt, amire képes lehetne. Az összehasonlító videót lentebb megnézheted.

Íme a videó paraméterei:

„PS4: Dinamikus 1920x1080p/60fps (közös 1344x1080p)

PS4 Pro: Dinamikus 2688x1512p/60fps (közös 2176x1512p)

PS5: 2160p/60fps rekonstrukciós rendereléssel

– Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az MWII jelenleg bétaverzióban van. Teljesítménye változhat a jövőbeli verziókban vagy frissítésekben.

– Az MWII vízszintes dinamikus felbontást használ időbeli rekonstrukcióval. Ez megszokott dolog ebben a sagában.

– Most először módosíthatjuk a FOV-ot minden platformon, így az Oldgenen is, akár 120-ig. Ebben a videóban ez 90-re van beállítva.

– Egyelőre ebben a bétában nincs 120fps mód PS5-re. Csak 60fps 60hz-es vagy 120hz-es tévéken.”

A Call of Duty: Modern Warfare II jövő hónapban, október 28-án jelenik meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re.

A béta jelenleg a PlayStation platformokon él, a PC-n és az Xbox platformokon pedig a héten indul el.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu