Érdekel a Diablo IV befejezése? Akkor lehet, éppen téged keres a Blizzard! [VIDEO]

A Blizzard azt szeretné, ha a hardcore játékosok segítenének tesztelni a Diablo IV végjátékát egy közelgő zárt bétában.

 

 

A Blizzard törekszik rá, hogy a Diablo IV hosszú távon is releváns maradjon, így még idén elindítanak egy spéci zárt bétát, amely kizárólag a végjáték rendszereire és a játék befejezésére koncentrál majd.

A Diablo-játékokban (és sok más játékban) a gonosz legyőzése nem a véget, hanem a kezdetet jelzi.

Jöhet a végtelen darálás jobb fegyverekért, felszerelésekért és erőforrásokért, ami még több darálást tesz lehetővé még jobb zsákmányért, és így tovább és így tovább. Sok játékost lelkesít mindez, a fejlesztők és kiadók igyekeznek jól intézni a dolgot, mert akkor a megjelenés után még évekig növelhetik a játékosok számát – és a mikrotranzakciókat, természetesen.

A Diablo III végjátéka nem indult jól (bár a Blizzard végül fordított rajta). A fejlesztők szinte a játék bejelentése óta beszélnek a Diablo IV endgame tartalmáról és ígértek néhány „jelentős változást” a Diablo III-ban megszokott rendszerekhez képest.

 

 

 

 

A Diablo-rajongók egy kis része egy endgame bétateszt keretében kapja meg az első pillantást arra, hogy a Blizzard mit főzött ki ezen a fronton.

A teszt zárt és bizalmas lesz, ami azt jelenti, hogy a tesztelők nem oszthatják meg és nem beszélhetnek a tapasztalataikról, és feltehetően egy titoktartási nyilatkozatot is alá kell majd írniuk. (Persze a tegnapi hírek fényében nyilván számíthatun majd némi szivárgásra…)

„Lilith Sanctuaryba való visszatérésének teljes történetét nem szeretnénk elspoilerezni a megjelenés előtt – a játékosok a zárt végjáték bétája során megtapasztalják majd a kampány utáni Sanctuaryt” – magyarázta a Blizzard. „Emellett sokak számára a végjáték a Diablo kedvenc aspektusa – szeretnénk biztosítani, hogy kielégítő érzés legyen, és ne legyen hiány a kihívásokkal teli változatosságból, amit sok-sok démonölő játékmeneten keresztül megtapasztalhatnak.”

A végjáték bétatesztje a Helltide, Nightmare Dungeons, Whispers of the Dead és Fields of Hatred játékmódokat, valamint a Paragon Boards, a Diablo III alapú karakter testreszabási rendszert fogja tartalmazni, amit a Blizzard tavaly mutatott be.

 

 

A Blizzard részletezte a Diablo IV játékon belüli áruházával,  a szezonbérlettel és a rengeteg megjelenés utáni tartalommal kapcsolatos terveit.

 

 

A Blizzard nagyon válogatja, hogy kiket hív meg erre a bétára: Be kell jelölnöd a Battle.net-en a „Hírek és különleges ajánlatok” („News and Special Offers”) opciót, és ami még fontosabb, tapasztalt grindernek kell lenned a korábbi Diablo-játékokban.

„Annak biztosítása, hogy a Diablo IV végjátéka olyan izgalmas, folyamatosan fejlődő élményt nyújtson, mint amilyet meg akartunk teremteni, a csapat számára elsődleges fontosságú, és ezt nem tudjuk egyedül meghatározni” – mondta a Blizzard.

„Szükségünk van szakértőkre, talán még olyan játékosokra is, mint te”.

„Konkrétan, a játékmenet-adatok segítségével meghívunk egy korlátozott számú Diablo-játékost, akik a közelmúltban jelentős mennyiségű időt töltöttek a Diablo II: Resurrected és a Diablo III végjáték-élményeivel.”

A Blizzard nem mondta meg, hogy mennyi idő számít „jelentősnek”, de az a tippem, hogy ha csak most állsz neki, nem fogod tudni ledarálni november 18-ig, amikorra a meghívók kikerülnek. A jó hír az, hogy még ha nem is jutsz be a bétába, hamarosan lesz még egy esélyed: A Diablo IV nyilvános tesztelése várhatóan 2023 elején kezdődik.

Forrás: Blizzard

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu