Thunderbolts: a rendező nyilatkozott a legújabb MCU-projektről!

MOZI HÍREK – „Rengeteg izgalmas munka vár ránk” – nyilatkozta a Thunderbolts rendezője.

 

 

A rajongók végre tudják, kik alkotják majd a Marvel Thunderbolts karaktereit: a kormány speciális küldetéseire toborzott antihősök csoportját. Yelena Belova (Florence Pugh), Ghost (Hannah John-Kamen), Bucky Barnes (Sebastian Stan), Red Guardian (David Harbour), Task Master (Olga Kurylenko), John Walker/U.S. Agent (Wyatt Russell) és Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) alkotják majd a csapatot, amelynek várhatóan Pugh karaktere lesz a vezetője.

Bár a cselekményt többnyire titokban tartják, David Harbour és Jake Schreier rendező az Entertainment Tonightnak nyilatkozott, és elárulta, mire számíthatunk.

Schreier szerint: „Azt hiszem, egy hihetetlenül jó csoportot fogtok látni, akiknek ugyan mind vannak múltbéli traumáik, de összejönnek, megtanulnak együtt dolgozni valamilyen módon, és leküzdenek néhány nem részletezett akadályt, amiről nem beszélhetünk.” Ugye, milyen újszerű? Még egyetlen Marvel-film sem épült ugyanerre az alaphelyzetre…

A Thunderbolts-film iránti várakozás ellenére David Harbour emlékeztet mindenkit, hogy a film még messze van. Az ET-nek elmondta: „A közönség még nem áll készen. Nem, úgy értem, ti srácok keményen dolgoztok. Még csak előkészületi stádiumban vagyunk, még nem kezdtük el a forgatást. De rengeteg igazán izgalmas munka folyik ezen a filmen.” Majd így folytatja:

„Azt gondolom, ez egy egyedülálló MCU-film abban az értelemben, hogy van egy rakás kívülálló, kitaszított, lúzer és olyan ember, aki nem igazán felel meg a szuperhős szerepnek.”

A rajongók megnézhetik, hogyan teljesít Schreier eddigi legnagyobb rendezői projektjében, Harbour második MCU-s szereplése mellett, amikor a Thunderbolts 2024. július 26-án megérkezik a mozikba.

Forrás: ET

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu