Hamarosan újabb PlayStation-exkluzív játék érkezhet meg PC-re?!

Tovább gyűlnek a bizonyítékok arra, hogy egy újabb PlayStation-exkluzív játék ugrik majd át PC-re valamikor a közeljövőben.

 

 

A PlayStation-exkluzív Sackboy: A Big Adventure úgy tűnik, hogy a közeljövőben megérkezhet PC-re. A játék először PS4-re és PS5-re jelent meg 2020 novemberében, PS5 launch címként. Nem aratott akkora kritikai elismerést, mint a LittleBigPlanet-sorozat fő játékai, de még mindig dicsérték, mint szórakoztató kooperatív platformert. Most úgy tűnik, még több játékos kóstolhat majd bele, mivel egyre gyűlnek a bizonyítékok, hogy a Sackboy: A Big Adventure PC-re is megjelenik.

A játékosok először tavaly értesültek egy lehetséges Sackboy PC-s portról, amikor a SteamDB-n kiszivárgott.

Aztán nyáron újabb bizonyítékok szivárogtak ki az interneten a Sackboy PC-s portjáról. A legújabb frissítés újabb olajat öntött a tűzre, mivel a SteamDB frissítette a Sackboy ikonját és achievementeket is hozzáadott. Mondanom sem kell, hogy ez elég konkrét bizonyíték arra, hogy az egykor PlayStation-exkluzív játék PC-re is megjelenik, és úgy tűnik, hogy a port viszonylag hamar itt lehet.

 

 

A Sackboy: A Big Adventure-t fejlesztő stúdió szerint megérte a Sony következő generációs kontrollerében rejlő képességeket kihozni.

 

 

A PlayStation az elmúlt években komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy exkluzív játékait PC-re is kihozza, persze csak jóval azután, hogy a PS-konzolokon megjelentek. Legutóbb az Insomniac Games Spider-Man Remastered című PlayStation-exkluzív játéka került PC-re, a következő PC-s port pedig az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, amely október 19-én jelenik meg PC-re.

A Sackboy PC-s portjának nincs biztos megjelenési dátuma, de mivel az Uncharted októberben érkezik, azt gondolnánk, hogy a Sackboy valamikor utána jöhet.

Lehet, hogy a Sony még az év vége előtt kiadja a Sackboy PC-s portját, de az is lehet, hogy a PC-s játékosoknak egészen jövő évig kell várniuk a játékra. A potenciális PC-s portot e cikk írásakor még be sem jelentették, így a PC-s platformer-rajongóknak ezt érdemes észben tartaniuk, mielőtt túlságosan izgalomba jönnének.

Novemberben lesz két éve, hogy a Sackboy: A Big Adventure megjelent, így úgy tűnik, hogy ez egy kiváló alkalom lenne a PC-s port kiadására, de azért még korai visszatartott lélegzettel várni rá. Egyelőre, akit érdekel a játék, az kénytelen a PS4-es vagy PS5-ös verzióval próbát tenni.

Forrás: Comic Book

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu