Új World of Warcraft lore videó érkezett, méghozzá nem akárkinek az előadásában! [VIDEO]

A World of Warcraft egy gyönyörűen animált lore videót hozott ki, amely a Lich King felemelkedését mutatja be Jaina Proudmoore szinkronszínésznőjének narrálásával.

 

 

A World of Warcraft most mutatott be egy lenyűgöző új lore-videót, amely a Lich King háttértörténetét részletezi a Wrath of the Lich King Classic előtt. A rövid videót maga Laura Bailey, Jaina Proudmoore szinkronszínésznője narrálta.

A Wrath of the Lich King a World of Warcraft hosszú történetének egyik legkedveltebb kiegészítője volt.

Az expanzió számos, a Warcraft 3 és a Frozen Throne expanzió során megkezdett cselekményszálat zár le. A World of Warcraft Classic visszatérése a nagy hírű expanzióval a küszöbön áll, így a játékosok ismét átélhetik a WoW történetének hőskorát.

Bár a videó nem mutat be semmi olyat, amit a Warcraft lore vadászok ne tudtak volna már, kivitelezése mégis csodálatra méltó. Amellett, hogy Jaina Proudmoore saját jogán is fontos karakter, bensőséges története van Arthasszal, így tökéletes narrátora a videónak. A Lich King lore videó ugyanabban a művészeti stílusban készült, mint a bővítés előtti Warbringers, Harbingers és Afterlives rövidfilmek, így az új rajongóknak remek lehetőség, hogy megismerkedjenek az ikonikus gonosztevő történetével, a régiek pedig felfrissíthetik a memóriájukat.

 

 

Maga Laura Bailey egy hihetetlenül tehetséges színésznő, aki a World of Warcraft megjelenése óta Jaina hangját adja.

Több száz játékban és sorozatban játszott szerepéről ismert, a rajongók a The Last of Us Part II Abbyjeként, a Marvel-játékok Black Widowjaként és a Critical Role egyik kulcsszereplőjeként is ismerhetik. Bailey emellett kiváló énekesnő is, amit a Battle for Azeroth során a Jaina Warbringers című rövidfilmben is bizonyított.

Habár a World of Warcraft újabb bővítményeit vegyes kritikával fogadták, a Wrath of the Lich King sokak számára a sorozat csúcspontját jelentette. Ez a videó emlékeztette őket azokra az időkre, és a WoW kedvenc gonosztevőjére, a Lich Kingre. Sokan remélik, hogy a World of Warcraft több ilyen videót ad ki más kedvenc hőseikről és gonosztevőikről.

A World of Warcraft jelenleg a Dragonflight, a következő kiegészítő csomag fejlesztésén dolgozik. Egyesek bíznak benne, hogy a fejlesztők a Dragonflighthoz is kiadnak majd egy újabb Warbringers-szerű animációs rövidfilmsorozatot, ahogyan a Warlords of Draenor óta minden bővítménnyel tették. Bár egyelőre semmilyen információt nem közöltek ezekről a videókról, a Dragonflight a tervek szerint még az év vége előtt megjelenik.

Forrás: The Verge, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu