Edward Furlong elárulta, mit érez a Terminátor: Sötét végzettel kapcsolatban [VIDEO]

MOZI HÍREK – Közel három év távlatából Edward Furlong visszatekintett szerepére a Terminátor: Sötét végzetben.

 

 

Amikor a Terminátor: Sötét végzet még 2019-ben mozikba került, a rajongók nagy izgalommal várták, hogy Edward Furlong – Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton mellett – szintén is visszatér, John Connor szerepében.

Ma már tudjuk, hogy Furlong visszatérése John Connor szerepében nem úgy alakult, ahogy a közönség szerette volna.

A karakter (SPOILER!) a film korai jelenetei után eltűnik, köszönhetően egy testdublőrnek, aki Edward Furlong tinédzserkori hasonmását használja. A franchise sok régi rajongójában akkora visszatetszést keltett mindez, hogy teljesen el is vette a kedvüket a film további részétől. Furlong visszatérésének hype-olása csak azért, hogy a karaktert ilyen módon írják ki a sztoriból, egyes nézők számára csalinak tűnt, és mind a filmnézők, mind a kritikusok részéről heves kritikákat kapott.

A YouTube-on Alex Lebyával készített interjúban Edward Furlong kitárulkozik a Terminátor: Sötét végzet forgatásán történtekkel kapcsolatban. Ő nem egészen olyan kritikus a jelenetet illetően, mint a rajongók, mivel még mindig lábadozott a súlyos drogfüggőségéből, és fizikailag sem volt felkészülve arra, hogy egy akciófilmben szerepeljen.

„Megértettem, mert pont akkor történt, amikor először jöttem le a szerről.”

„Szóval, megértettem, hogy valahogyan hova vezettek az életem döntései akkoriban. Tényleg nem voltam olyan helyzetben, amikor ezt forgatták, hogy ezt meg tudtam volna csinálni. Úgy értem, túlságosan lefoglalt a heroin.”

Amikor a Terminátor 2: Az ítélet napja megjelent, akkoriban nem tervezték, hogy további Terminátor-filmeket készítenek. Ez megváltozott, amikor elkezdődött a 2003-as Terminátor 3 – A gépek lázadásának forgatása, amelyben Arnold Schwarzenegger ismét egy új Terminátor szerepében tért vissza. Mivel Furlong kábítószer-problémái akkoriban fellángoltak, ő nem jöhetett szóba John Connor szerepében, így Nick Stahl helyettesítette őt a folytatásban. A karaktert azóta Christian Bale és Jason Clarke alakította a többi Terminátor-folytatásban.

Bár Edward Furlong megérti, hogy nem játszhatott volna főszerepet a Terminátor: Sötét végzetben, azt mondja, mégis rossz érzéssel töltötte el a karaktere megölése. Felismerte, hogy a Terminátor 2 mindig is mennyire népszerű volt, és megfigyelte a rajongóknál, hogy az emberek mennyire izgatottan várták az eredeti John Connor visszatérését, miután más színészek váltották egymást a szerepben.

„Személy szerint [már akkor] azt gondoltam, hogy ez nem fog jól elsülni.”

„Azt gondoltam, hogy a rajongók körében, mivel tudtam, hogy a Terminátor 2 olyan nagy dolog, és amikor azt mondták, hogy benne vagyok, az emberek odajöttek és közölték: >>Annyira örülök, hogy benne vagy a filmben!<< Olyan volt, mintha a sok különböző John Connor után, aki játszott, és én elszúrtam, visszakaptam volna azt, ami úgy éreztem, hogy jogosan az enyém. Szóval nosztalgikus volt. Szerettem volna, ha egy új Terminátorban játszhatok, és az egész filmet végigjátszhatom, és több pénzt kereshetek, mint így, sőt, még most is keresnék vele. Igen, az fantasztikus lett volna. Nagyon király lett volna.”

A jó hír az, hogy Edward Furlong a függősége leküzdése után újra sínre tette színészi karrierjét. Júliusban jelentette be, hogy négy éve tiszta. Furlong még a következő filmjének forgatását is befejezte, a Charlie’s Horse című filmet Brad Keller rendezőtől. Reméljük, ez csak a kezdete a karrierje újjáélesztésének, és még sok szerep vár rá.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu