Die by the Blade: megjelenési dátumot kapott a „szamuráj punk” kardforgató-szimulátor! [VIDEO]

A Die by the Blade nagy tétre menő kardpárbajával és egyedi szamuráj punk környezetével ígéretes kiegészítője lehet a harcjáték-rajongók gyűjteményének.

 

 

A Die by the Blade bejelentette a megjelenési dátumot a legújabb trailer kíséretében, amely bemutatja a játék precíziós kardharcát és a „one-hit-one-kill” mechanikát. A játék bonyolult harcrendszere és kíméletlen halálossága üdítő változást jelent, ami a címet egy olyan indie játékká teszi, amelyre érdemes lesz odafigyelni, amikor megjelenik.

A 2020-as Gamesradar+ Future Games Show-n való debütálása után a Die by the Blade sok harcjáték-rajongót megragadott, akik valami újdonságot reméltek.

A játék ígéretes fejlesztési folyamaton ment keresztül, egy hónapon belül teljes mértékben elérte a Kickstarteren kitűzött célját, majd a White Nights Dev Contest-en elnyerte a „Best games by Unreal Engine” díjat. A klasszikus PS1-es Bushido Blade kardvívó játék szellemi utódjaként a Dy by the Blade fő vonzereje a nem túl szigorú harc, ahol minden támadás potenciálisan halálos, így a játékosoknak el kell sajátítaniuk a kombókat és csiszolniuk kell a reflexeiket, ha esélyt akarnak adni maguknak. A megjelenés dátuma november 3. lesz, így a játékosoknak már nem kell sokat várniuk, hogy elkezdhessék kiélni belső szamurájukat.

 

 

 

 

A Die by the Blade megjelenési dátumot bejelentő trailere a játék számos kulcsfontosságú funkcióját és a karakterek, fegyverek és helyszínek sokszínűségét mutatja be. Ahelyett, hogy a mozdulatsorok egyes karakterekhez lennének kötve, mint az olyan verekedős játékokban, mint a Tekken vagy a Mortal Kombat, a Die by the Blade ehelyett lehetővé teszi, hogy bármelyik karakter bármilyen fegyvert felvehessen és használhassa annak harcstílusát. Így a játékosok kiválaszthatják kedvenc karaktereiket, amelyek mindegyike saját háttértörténettel és testreszabási lehetőségekkel rendelkezik. A karakterek lenyűgözően változatosak, köztük egy megacorp ügynök, egy részeges szamurájmester, egy ellenállási harcos, valamint hagyományos szamurájok.

A játék környezetét leginkább „szamuráj-punk”-ként lehet leírni, amely a népszerű cyberpunk téma és a hagyományos japán szamurájkultúra kombinációja.

Bár a karakterek a legkülönbözőbb háttérrel és országokból származnak, a rendelkezésre álló fegyverarzenál a szamuráj fegyverekre korlátozódik, mint például a kétkezes nodachi, a naginata szálfegyver, a wakizashi hosszútőr, az egyenes élű chokuto és természetesen a katana. Mindegyik fegyvernek egyértelmű erősségei és gyengeségei vannak, és a játékosoknak el kell sajátítaniuk a játék irányított hárítások és támadások rendszerét, amely a For Honor intuitív irányított harcát idézi.

A Die by the Blade egy egyjátékos kampányt tartalmaz, amely egy magányos utazó kardforgató történetét követi, miközben VS módban az AI elleni harcokat, helyi VS csatákat, versenymódot és online többjátékos módot is kínál, párkereséssel és barátmeghívásokkal. A játék november 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, Nintendo Switch-re pedig 2023-ban érkezik.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu