Resident Evil Village: Gold Edition: vajon láthatjuk majd Ethan arcát third-person módban?

Hamarosan érkezik a Resident Evil Village: Gold Edition, amely harmadik személyű móddal érkezik, de úgy tűnik, a játékosok továbbra sem láthatják majd Ethan arcát.

 

 

Kiderült, hogy még a közelgő harmadik személyű mód ellenére sem lehet majd látni Ethan arcát a Resident Evil Village-ben – erről maga a fejlesztő számolt be. A Capcom a Shadows of Rose DLC-t, amely az új Gold Edition része lesz, október 28-án dobja piacra. Az új történet és a Mercenaries módhoz tartozó további karakterek mellett a már említett harmadik személyű perspektívát is megkapjuk, hasonló módon, mint az RE 2 és RE 3 remake-jeiben.

Egyesek szerint a Resident Evilnek harmadik személyben kellene folytatódnia a következő részekkel.

Azonban annak ellenére, hogy a Resident Evil Village-ben is érkezik a TP-mód, megerősítették, hogy Ethan arca nem lesz látható, bármennyire is próbálkoznak a játékosok. Az Inside-nak adott interjúban Masao Kawada producer elmondta, hogy némi erőfeszítést tettek azért, hogy „Ethan arca láthatatlan legyen”, hozzátéve, hogy a karakter játékos egóját hivatott képviselni.

 

 

Úgy tűnik, hogy a Resident Evil Village közelgő Shadows of Rose DLC-je véget vet a franchise egyik fő történetszálának, miközben a külső nézetes játékmenettel részben visszatér a gyökerekhez.

 

 

Kento Kinoshita rendező azzal vágott a közepébe, hogy még akkor is, ha a játékos megfordul, hogy szemben legyen a kamerával, az szöget változtat, vagy egyszerűen visszafordul. Kawada ezután tréfásan azt mondta, hogy talán valaki majd ellenőrzi, de úgy hangzik, mintha a Capcom nem szeretné, hogy a rajongók lássák a főhős kinézetét, még ebből a perspektívából sem.

Masachika Kawata producer az IGN-nek adott korábbi interjújában azt nyilatkozta, hogy a Resident Evil Village-ben a harmadik személy megvalósítása nagy erőfeszítés volt, szinte felért egy vadonatúj játék elkészítésével. A stúdió ugyanolyan jót, ha nem jobbat akart ebből a módból kihozni, mint az RE 2 és az RE 3.

Úgy tűnik, a munka nagy része Ethan mozgásának hangsúlyozására ment el, például a guggolás közbeni mozgásra.

Tekintettel arra, hogy a Resident Evil Village a 2021-es év egyik legjobb horrorjátéka, a történelem egyik legbefolyásosabb túlélő franchise-ából, bizonyítja, hogy van még élet a Capcom sorozatában. A Gold Editionnel a sarkon, a nyolcadik rész élete még egy kis ideig biztosított lesz. Legalábbis addig, amíg az emberek nem kezdenek el reménykedni egy Resident Evil 9-ben.

Forrás: Diariotiempo

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu