Halo Infinite: közel százan dolgoznak valamin a Certain Affinity-nél

Úgy tűnik, hogy a 343 Industries egyedül nem tudja tartani a frontot az eddigi legnagyobbnak mondott, de tartalmilag a megjelenése óta nem kellő mértékben bővített Halo kapcsán.

 

Az amerikai Texas államban található központú Certain Affinity 2007 óta több Halo és Call of Duty-játékon dolgozott kisegítő stúdióként, és az év folyamán már közölte a csapat, hogy a Halo Infinite esetében is fejlesztésbe kezdtek. A VentureBeatnek a stúdió vezérigazgatója, Max Hoberman elmondta, hogy a franchise „valami újat és nagyot” fog kapni tőlük, és a cégen belül most ez a legnagyobb projektjük…

„A legnagyobb dolog, amit most teszünk és ami nyilvános: több mint két éve dolgozunk a Halo Infinite-en, és olyasmit csinálunk, ami… nos, nagyon előírják [a Microsoftnál és a 343 Industriesnél], hogy mit mondhatunk róla. Valami be nem jelentett dolgot készítünk, és ennek a fejlesztését mi vezetjük annak koncepciójától és tervezésétől kezdve. Ez valami nagy és új lesz a Halo franchise számára, de ennél többet nem mondhatok róla. Jelenleg ez a legnagyobb projektünk a három éppen futó közül. Közel 100 fejlesztőnk dolgozik rajta,” mondta Hoberman.

Januárban a Windows Central már beszélt arról, hogy a Certain Affinity egy új Halo Infinite játékmód fejlesztésébe kezdett, és vagy valami teljesen eltérő lehet, vagy a Halo franchise battle royale-os próbálkozása lehet ez. Azt is innen hallottuk, hogy egy Monster Hunter-féle kooperatív játékon is dolgozik a Certain Affinity a Microsoftnak. A redmondi cég tisztán kivehető módon bízik a stúdióban, ami így le tud venni némi terhet a 343 Industries válláról.

A hónap során beszámoltunk arról, hogy Bonnie Ross, a 343 Industries vezetője tizenöt év után távozik a stúdió éléről, hogy egy családi egészségügyi problémának szentelje az idejét (és mivel 28 évet töltött el a Microsoftnál, teljesen veteránnak mondható a cégen belül). Emiatt a Microsoft kissé áttervezte a stúdió vezetőségét. Emiatt lett Pierre Hintze, a korábbi gyártásvezető a 343 Industries vezetője.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu