A The Last of Us első trailerének minden egyes képkockája és a zenéje is a játékot idézi! Lúdbőrőzés felsőfokon! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az HBO végre bemutatta az első trailert a Naughty Dog szeretett videojátékának, a The Last of Usnak a várva várt tévéadaptációjához, amely a zombiapokalipszis közepette egy család megtalálásáról szól. Az új trailer az Outbreak Day, azaz a The Last of Us Day részeként jelent meg, amely a fejlesztő Naughty Dog által a franchise-nak évente megrendezett ünnepe.

 

Az új trailer Pedro Pascalt mutatja be Joel szerepében, aki középkorú férfi, aki kézbesítő szakemberré válik, miután egy halálos vírus majdnem kiirtja az emberiséget. Akárcsak az eredeti játékban, a sorozatban is Joelt követhetjük majd, aki a Bella Ramsey-t alakító Ellie-t kíséri egy laborba, ahol a tudósok a vérét vizsgálhatják. Mivel Ellie látszólag immunis a vírusra, az ő teste lehet a kulcs a gyógymód megtalálásához és a társadalom visszavételéhez. A The Last of Us követi Joe-t és Ellie-t, ahogy az Egyesült Államok romjain navigálnak, miközben a rendkívül agresszív fertőzöttek elől menekülnek. Ugyanakkor más túlélőkkel is meg kell küzdeniük, akik közül néhányan bármire hajlandóak, hogy erőforrásokat gyűjtsenek és biztosítsák saját túlélésüket.

Bár manapság rengeteg zombis történet van, a The Last of Us a rajongók millióinak szívét nyerte el a rendkívül érzelemdús történetének köszönhetően. Miközben együtt dolgoznak az életben maradásért, Joel és Ellie megbonthatatlan köteléket alakítanak ki, ami növeli a történet tétjét. A trailerből kiderül, hogy az HBO sorozatadaptációja mennyire közel marad a játékhoz, egyes helyszíneket tökéletesen reprodukálnak a tévé számára. Főként azonban azt mutatja meg, hogy Pascal és Ramsey mennyire tökéletesek az általuk játszott szerepekre. Ahogy Joel és Ellie a The Last of Us-t esszenciális karakterei, úgy Pascal és Ramsey is brillíroznak az új trailerben. Ez után a trailer után mindannyian megnyugodhatunk, a sorozat kiváló kezekben van. Hab a tortán, hogy még a trailer zenéjét (Alone and Forsaken) is a játék egyik legepikusabb pillanatából vették, amely egy tíz évvel ezelőtti PS3-as Gamescom trailerben is fellelkesített mindenkit.

Az HBO The Last of Us című sorozatának főszereplője Storm Reid is, aki Riley Abelt alakítja, egy másik túlélőt, aki az első játék DLC-jének, a The Last of Us: Left Behindnak a középpontjában állt. Ez azt jelenti, hogy a sorozat túlmutat majd a játék eredeti történetén, kibővítve a Naughty Dog által létrehozott univerzumot. A sorozat szereplői között szerepel még Lamar Johnson mint Henry, Keivonn Woodard mint Sam, a Parks and Recreationből ismert Nick Offerman, Anna Torv, Merle Dandrige, Nico Parker, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce és Murray Bartlett. Ahogy azt a Summer Game Festen bejelentették, Ashley Johnson és Troy Baker, akik a játékokban Ellie és Joel hangját adták, szintén csatlakoztak a sorozathoz, nem közölt szerepekben.

A The Last of Us első epizódját Kantemir Balagov rendezi majd. Az eredeti játékok alkotói, Neil Druckmann és Craig Mazin a The Last of Us alkotói között szerepelnek, és ők lesznek a vezető producerek is.

A The Last of Us premierje valamikor 2023-ban várható az HBO-n. Nézd meg az alábbi trailert:

És a másik klasszikus The Last of Us trailer, amelyben az Alone and Forsakent hallhatjuk, a tíz évvel ezelőtt, 2012-es Gamescomos PS3 trailer, a sorozat zeneválasztása tehát egy gingantikus tribute (ami a játékban is szerepel):

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu