Gotham Knights: többször is végig kell majd tolni, hogy megismerhessük a teljes történetet?!

Négy karakter, négy nézőpont és négy külön történet a Gotham Knights minden küldetésében.

 

 

A Gotham Knights négy karakterének mindegyike saját utat jár majd be a történetben: ha mindent tudni akarsz, többszöri végigjátszásra lesz szükséged. Minden karakter saját szemszögből látja az eseményeket bármelyik küldetésen, amelyek bár hasonlóak, egyedi történéseket és finom különbségeket tartalmaznak.

Mindez a WB Games Montreal játékigazgatójával, Geoff Ellenorral és a filmes rendezővel, Wilson Mui-val készült interjún keresztül derül ki a PLAY Magazine legújabb számából. (Nightwing fenekéről is beszélnek, ami bizonyára létfontosságú téma.)

„Valójában négy [történetet] készítettünk, nem csak egyet!” – mondta Mui.

Ellenor ezt azzal folytatta, hogy „Nem fogod látni az egészet egyetlen végigjátszás alatt. Csak azért, mert annyi tartalom van, ami egyedi a hős felfogása szerint, hogy mi történik és mi történt”.

 

 

Ahogy a készítők fogalmaztak, a Gotham Knights-ban tűnik majd fel "Gotham legnagyobb verziója, amely eddig videojátékokban szerepelt".

 

 

Mint filmes rendező, Mui minden bizonnyal részt vett abban, hogy minden küldetés minden egyes hős számára egyedi legyen. „Szerkezetileg lesz egy nagyon hasonló jelenetünk, ami összességében minden karakter számára a flow-ba esik, de minden karakternek megvan a saját verziója” – mondta. Egy-egy karakter verziója azért fog különbözni, mert másképp mozognak, beszélnek és viselkednek, és saját történelmük van a különböző karakterekkel, akikkel találkoznak.

„Ha mondjuk Batgirlként játszanál, akkor Batgirl verzióját kapnád” – mondta Mui – „de ha Robinként, akkor Robin verzióját kapnád ugyanarról a jelenetről. Néhányuk nagyon hasonlóan csinálja, de lesznek apró, finom különbségek.”

A Gotham Knights egy kooperatív akciójáték, amely a Batman-univerzumban játszódik, de Batman nem található meg – ő ugyanis halott.

Ez azt jelenti, hogy Gothamben az önbíráskodó igazságszolgáltatást az utódai osztják ki: a Denevércsalád segítőinek csapata, amelyet Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin alkot. A történet egyértelműen a mellékszereplőkről szól, és bár Harley Quinnt már láttuk, a fejlesztők megerősítették, hogy sem Batman, sem Joker nem fog megjelenni a Gotham Knights-ban.

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu