Grand Theft Auto 6: újabb szivárogtatás – kiderült volna a megjelenés dátuma?!

Egy a múltban megbízhatónak bizonyuló kiszivárogtató osztotta meg a Grand Theft Auto 6 megjelenési ablakát, ami talán messzebb van, mint azt néhány rajongó reméltem.

 

 

A várva várt Grand Theft Auto 6 megjelenési ablakát osztotta meg egy neves szivárogtató. Az elmúlt hét hihetetlenül aktív volt a Grand Theft Auto közösség számára, és nem a jó értelemben. Egy kiszivárogtató, akit mostanra vélhetően letartóztattak, azt állította, hogy feltörte a Rockstar Games-t, és ellopta a GTA 6, a GTA 5 és más Rockstar-projektek forráskódját.

Természetesen korántsem ez az első kiszivárgott megjelenési ablak a Grand Theft Auto 6-hoz.

Már számtalan tartalomkészítő, bennfentes és kiszivárogtató állította, hogy a GTA 6 valamikor 2023 és az évszázad vége között fog megjelenni. Egy neves szivárogtató például 2021 májusában azt állította, hogy a Grand Theft Auto 6 2023 végén érkezik. Nyilvánvaló, hogy nem minden szivárgás lehet pontos, de néhányat érdemes lehet megosztani, pláne, ha a szivárogtató a múltban már közölt megbízható információkat.

 

 

 

 

Ez a legújabb szivárgás Adrien Pereától származik, aki szerint a Grand Theft Auto 6 2025-ben fog megjelenni. Ezt azzal folytatta, hogy „Ez nem agyrém, csak azért jöttem, hogy megerősítsem”. Ez lenne a GTA 6 legújabb megjelenési ablaka, amit eddig kiszivárogtatás útján állítottak.

2025 logikus célnak tűnik a Grand Theft Auto 6 megjelenése számára. Egyrészt 2025-re mind a PlayStation 5, mind az Xbox Series X/S konzolok szinte biztosan széles körben elérhetőek lesznek, és otthonok tízmillióiban elterjedtek. Egy másik lehetőség, hogy a Rockstar megpróbálja visszahozni a Grand Theft Auto 5 megjelenési sikerét. Másodszor, elég messze van ahhoz, hogy ne nyomja el a Grand Theft Auto Online további potenciális sikereit. Plusz ott van az a tény, hogy ez egy hatalmas játék lesz, és annyi fejlesztési időre van szüksége, amennyit csak lehet.

Egyelőre egyáltalán nem lehet megerősíteni Perea kiszivárgott Grand Theft Auto 6 megjelenési ablakát.

Ha igaza van, akkor könnyen lehet, hogy még hónapokig, ha nem egy évig nem hallunk majd semmit a játékról. A Grand Theft Auto rajongóknak nem marad más hátra, mint türelmesen várni, és esetleg újra megnézni a kiszivárgott Grand Theft Auto 6 fejlesztői klipeket.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu