Judgment: visszakerülhet egy ellentmondásos szereplő a Yakuza-spinoffba?! [VIDEO]

A Like a Dragon spin-offhoz, a Judgmenthez készült mod visszacseréli egy főszereplő képmását, mivel a színész, aki alakította, hatalmas botrányba keveredett.

 

 

A Like a Dragon spin-off, a Judgment kap egy modot, amely visszaalakítja egy fő karakter színészének a képmását, miután az eredetit a megjelenés után eltávolították. Miután közel négy évig konzol-exkluzív volt, a Judgment és folytatása a rajongók nagy felháborodását követően végre PC-s portot kapott. Most, hogy ezek a játékok már PC-n is elérhetőek, a modding közösség nagyon jól szórakozik velük.

Az egyik ilyen mod a Judgment egyik központi karakterét, Kyohei Hamurát érinti.

Ő a Tojo klán Matsugane családjának klánfőnöke; az egyik visszatérő főnök és ellenfél is, akivel a játékosok a történet során találkozhatnak. A Judgment 2018-as megjelenésekor egy híres japán színész alakította őt mind képmásban, mind hangban, Pierre Taki. Számos filmben és tévéműsorban szerepelt, többek között ő volt a Disney Frozen című filmjének, Olafnak a japán szinkronszínésze. Azonban 2019-ben letartóztatták, mivel egy nagyobb drogbotrányba keveredett, ami az játék megjelenését is befolyásolta Japánban és Nyugaton.

 

 

Judgment - A japán médiasztár kokainbotránya tovább rontja renoméját.

 

 

Ez azt eredményezte, hogy a Sega eltávolította Taki képmását a Judgmentből, rövid időre leállította az eladásokat, és Miou Tanakával helyettesítette őt a játék játékosok által most megvásárolható változatban. Ez a mod visszaállítja Taki képmását és hangját, így a rajongók az eredetileg tervezett élményt kaphatják meg ezzel a gonosztevővel a megjelenéskor.

A modot Timo654 készítette, aki Hamura bevezető jelenetének felhasználásával rövid bemutatót tartott a nem hivatalos kiegészítésről.

Ez a mod eredetileg a Judgment PS4-es verziójához készült, amely ugyanezt tette Taki teljesítményének visszaállításával a játékhoz. A különbség Taki és Tanaka játékbeli alakításai között befolyásolhatja, hogy a játékos hogyan tekint a gonosztevőre, különösen a cselekménynek egy olyan szerves részét képező gonosztevőre, mint Hamura. A mod a NexusMods oldalról tölthető le, használatához a Ryu Mod Manager eszköz is szükséges.

Hamura népszerűsége és a történetben betöltött fontos szerepe ellenére a Sega egyenesen kijelentette, hogy Taki fent említett drogbotránya miatt Hamura nem fog megjelenni a spin-off folytatásaiban. Japánban nagyon komolyan veszik a színészi hasonmásokat, hiszen a Judgment spin-off sorozat is veszélybe került, amikor a Sega és a játék főszereplőjét, Takuya Kimurát képviselő Johnny’s tehetségkutató ügynökség tavaly összeveszett a játék PC-s portjában felhasználandó képmása miatt.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu