Sonic Frontiers: kiszivárgott a demó, látványos bossharc-jelenetekkel! [VIDEO]

A Sonic Frontiers demójából kiszivárgott néhány felvétel új jeleneteket és egy „Squid” nevű ellenség elleni bossharcot mutat be.

 

 

A Sonic Frontiers demójából kiszivárgott újabb felvételeken egy sor eddig még nem mutatott jelenetet, illetve egy bossharcot láthatunk. Mivel a nyilvános demók a személyes iparági rendezvényeken érhetőek el, ez lehetővé teszi a rajongók számára, hogy az olyan várva várt játékokat, mint ez, falatnyi adagokban próbálhassák ki.

A GamesComon bemutatott demók után azonban a Sega egyenesen megtiltotta a játékosoknak, hogy felvételeket készítsenek a játékról, mivel egyes játékosok képesek voltak kihasználni egy olyan hibát, amivel az eredetileg tervezettnél messzebbre jutottak.

A korlátozások ellenére a Sonic Frontiersről kiszivárgott játékmenet-videók mégis felkerültek az internetre, hogy a rajongók is láthassák.

Ezt a játékmenetet a GPF biztosította a YouTube-on, akiknek sikerült megszerezniük a Sonic Frontiers demóját az EGX-en. Ez a klipekből álló összeállítás néhány újdonságot mutat be, például a Sonic Frontiers bossharcát. Ezt a főgonoszt még júniusban mutatták be röviden, ahol a videóból kiderül, hogy a neve Squid lesz. A játékosok a területen bolyongva találhatják meg, ahol aztán a mögötte lebegő óriási útszakaszra ugorhatnak, hogy megkezdjék a csatát. Onnan a játékosoknak futás közben kell kikerülniük a tűzgolyóit, majd egy célzott támadással elkábítani és fejjel lefelé harcolni ellene.

 

 

Geoff Keighley bejelentette, hogy a Gamescomon világpremierrel és a nyílt világú játékkal kapcsolatos hírekkel mutatkozik be a Sonic Frontiers.

 

 

A játékból átvezetőket is bemutattak, amelyekben Sonic találkozik Sage-gel és az óriási titán ellenséggel, amely már sok trailerben is jelen volt. Ahogy a Super Sonicot bemutató TGS trailerben is látható volt, a kék maszat jelenlegi állapotában nem tud ellene mit kezdeni, és így végül egy vulkánban köt ki. Nem sokkal azután, hogy Sage távozik, Sonic pánikszerűen felébred, és megjegyzi, hogy szüksége lesz a hét Chaos Emerald erejére, ha le akarja győzni a kolosszális ellenséget.

Az utolsó említésre méltó felvétel Amyvel és a Frontiersben betöltött szerepével kapcsolatos, ami a videó leírása szerint a Titánnal való első találkozás után történik.

Amy egy mellékküldetésre küldi Sonicot, ahol egy gyors minijátékban a Kocok begyűjtésével játszik. Miután ez megtörtént, Sonic egy nagyon vicces és animált táncos jelenetet ad elő, és egy zöld Chaos Emeralddal jutalmazza, Amy pedig arra kéri, hogy keressen még több elszórt Kocot. A rajongók azonnal rácsaptak a táncjelenetre, dicsérve, hogy Sonic milyen élénknek és szépen animáltnak tűnik közben.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu