Grand Theft Auto 6: a rajongók kitalálták volna, kik a játék szinkronszínészei?!

Néhány GTA rajongó úgy gondolja, hogy kitalálta, kik azok a színészek, akik a készülőben lévő Grand Theft Auto 6 főszereplőit alakítják.

 

 

Néhány Grand Theft Auto 6 rajongó úgy gondolja, hogy kitalálták, kik azok a színészek, akik a Rockstar új játékának főszereplőit alakítják. A Rockstar Games szerencsétlenségére nemrég egy hatalmas Grand Theft Auto 6 hackelés történt, amelynek során több mint 90 videó került fel az internetre a fejlesztés alatt álló projektről. Ezek között volt két olyan karakterről készült videó is, akik vélhetően az új játék főszereplői lesznek.

A hatalmas Grand Theft Auto 6 kiszivárgás alátámasztotta a játék fő játszható karaktereiről szóló korábbi kiszivárogtatásokat, például azt, hogy női és férfi karakterünk is lesz.

A kiszivárgott információk szerint a karakterek neve Jason és Lucia lesz, bár a rajongóknak szem előtt kell tartaniuk, hogy a Rockstar Games hivatalosan semmit sem erősített meg róluk.

Nem valószínű, hogy a Rockstar a közeljövőben bármikor is konkrét infókat fog felfedni Jasonről vagy Luciáról, különösen, ha a kiszivárgott 2025-ös GTA 6 megjelenési ablak pontos. Addig is a GTA fórumok tagjai magukra vállalták, hogy megpróbálják kitalálni, kik játszhatják ezeket a karaktereket a kiszivárogtatásokban látottak alapján, és arra jutottak, hogy Alexandra C. Echavarri játssza Luciát, míg Jasont Bryan Zampella alakítja.

 

 

Bár nem tart még annyi újrakiadásnál a Grand Theft Auto V és a mellé társuló Grand Theft Auto Online mint a Resident Evil 4, azért a Rockstar is kezdi túlzásba vinni

 

 

Ahogy a Comic Book rámutatott, Echavarri online önéletrajza szerint egyszer már szerepelt a Rockstar Games egyik projektjében, ami még inkább hitelessé teszi azt az elméletet, hogy ő fogja Luciát játszani a Grand Theft Auto 6-ban.

Echavarri és Zampella is számos színészi munkát tudhat magáénak, de egyikük sem mainstream sztár. Ez összhangban van azzal, ahogyan a Rockstar a játékaiban szereplőit castingolja, gyakran kevésbé ismert színészeket választva. Előfordult már, hogy a Rockstar hírességeket szerepeltetett projektjeiben, például amikor Dr. Dre saját magát játszotta a Grand Theft Auto Online-ban, de a hírességek bevonása inkább a szabályt erősítő kivételnek számít.

Persze a Rockstar Games projektjében való szereplés lendületet adhat az ember karrierjének.

Erre remek példa Trevor színésze, Steven Ogg, akinek karrierje a Grand Theft Auto 5-ben nyújtott áttörő alakításáig főleg kisebb televíziós szerepekből állt. Azóta Ogg olyan sikersorozatokban kapott szerepet, mint a Better Call Saul, a The Walking Dead és a Westworld. Az idő majd megmutatja, hogy a Grand Theft Auto 6 hasonló hatással lesz-e Echavarrira és Zampellára, feltéve, hogy a pletykáknak megfelelően valóban ők alakítják a játék főszereplőit.

Forrás: Comic Book

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu