Steelrising: a New Game Plus játékmód szeptember 29-étől elérhető

A Spiders és a NACON bejelentette, hogy szeptember 29-én elérhető lesz a Steelrisinghoz a New Game Plus mód. A játék már elérhető PC-n (Steam, GOG és Epic), Xbox Series X|S és PS5 konzolokon.

 

Ez a mód egy új, további nehézségi szintet kínál a játékosoknak, és új tartalmakat kínál:

– 4 új fegyver

– 1 új teljes felszerelés

– Új ellenséges variációk

A New Game Plus mód minden játékos számára elérhető lesz, aki rendelkezik a játékkal, de csak azok kaphatják meg, akik az Assist mód használata nélkül fejezték be a játékot.

Az Assist mód lehetővé teszi a játék nehézségi beállításainak megváltoztatását, így a játékosok maguk választhatják meg a játékélményt. Ez a mód a játék során bármikor mindenki számára elérhető, és tetszés szerint aktiválható és deaktiválható.

A francia és a nemzetközi sajtó által is elismert Steelrising 1789-be, egy alternatív Párizsba repíti a játékosokat, ahol a francia forradalom megállt: a népfelkelést a király parancsára bevetett automata-hadsereg keményen elnyomja. Ez a hatalmas és kegyetlen hadsereg senkit sem kímél, és erőszakosan megbünteti a lázadókat. Párizs lángokban áll: a férfiakat, nőket és gyermekeket szisztematikusan lemészárolják.

Aegisnek, Vaucanson mérnök mesterautomatájának és a királynő testőrének kell megmentenie a francia forradalmat ebben az igényes, harcra összpontosító akció-RPG-ben.

A New Game Plus mód a Steelrisingban PC-n, PlayStation®5 és Xbox Series X|S konzolokon, valamint GeForce Now konzolon lesz elérhető. A játék kritikáját itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu