Wo Long: Fallen Dynasty: intenzív kihívás lesz mindenkinek

A Team Ninja kimondta: nem lesz nehézségi szintre vonatkozó választásunk…

 

A Team Ninja esetében már a Ninja Gaiden reboot óta megszokhattuk, hogy bizony ha nem figyelünk, a játékaik miszlikre aprítanak bennünket (ezt el lehetett mondani a két Nioh-ról is). Ez a megközelítés nem fog változni a Wo Long: Fallen Dynasty esetében is, sőt, most már a FromSoftware (Elden Ring, Sekiro: Shadows Die Twice, Souls-sorozat, Bloodborne…) szintjén is túlmutató kihívásra is talán érdemes lesz felkészülni…

Yamagiwa Masaaki, a Wo Long: Fallen Dynasty producere így nyilatkozott az egyetlen nehézségi szintről: „Azt gondoljuk, hogy „jó”, ha van egy meghatározott nehézség, hogy mindenkinek ugyanaz legyen az élménye, amikor egy igazán intenzív akadályt kell leküzdenie, és mindannyian érezzék a siker érzését, amikor valamit sikerrel teljesítenek. De a kikötés az, hogy a játékosoknak különböző módokat kell adnunk, hogy ezt megtehessék.

A Wo Long[: Fallen Dynasty] semmiképpen sem egy könnyű játék, de azon dolgozunk, hogy a játékosoknak annyi szabadságot és mozgásteret adjunk, amennyit csak akarnak, hogy úgy játsszák a játékot, ahogyan akarják, és a saját módjukon győzzék le az akadályokat. Az egyik dolog, ami eszembe jut, az a morálrendszer. Van egy morális rangod, és ahogy növeled, egyre erősebb leszel, és ezt felhasználhatod arra, hogy kiválaszd, melyik ellenséggel harcolj, vagy tovább növelheted, hogy egy nehezebb ellenséggel is felvehesd a harcot, és talán egy kicsit könnyebb lesz, ha már erősebb vagy.

A karaktered szintlépését is megteheted mint egy hagyományos akció-RPG-ben, és így erősebbé válhatsz. Van többjátékos mód is, így online is játszhatsz két barátoddal, és csoportosan veheted fel a harcot a főnökökkel. Tényleg megadjuk a játékosoknak a saját módszereiket, hogy mindezekkel a dolgokkal meg tudjanak birkózni. Ez nagyon fontos volt a játék tervezése szempontjából,” mondja Yamagiwa.

Úgyhogy itt nem lesz kegyelem. A Wo Long: Fallen Dynasty 2023 elején jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Microsoft Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az Xbox Game Passon is elérhető lesz.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu