PlayStation Plus Essential: ezek a játékok érkeznek 2022 októberében

A Sony logikája követhetetlen: szeptemberben meglépték, amit felvetettünk, most pedig nem!

 

Mielőtt a játékkínálatról beszélnénk, a szeptemberi PlayStation Plus-poszt a Sony-tól pontosan az volt, ami logikus lett volna: egy posztban durr, mindent bemondott „a kék cég”. A PlayStation Plus Essential, a régi, egyszintű PS Plus játékai mellett azt is elárulta, hogy a PlayStation Plus Extra és a PlayStation Plus Premium kategória milyen játékokkal bővül, így egy helyen, kényelmesen és nekünk is kedvezőbb módon felsorolták, hogy ki mivel játszhat előfizetési szinttől függetlenül. Ez most kimaradt… ahogy az is, hogy most nem volt szivárgás a francia Dealabs weboldalon keresztül.

No mindegy, akkor nézzük, hogy mi az a három játék, amit minden PlayStation Plus-előfizető megkap. A Milestone viszonylag sikeresnek mondható (és gyakran tartalmilag frissített) játéka, a Hot Wheels Unleashed vezeti a listát. A versenyzős játék PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is elérhető lesz. Ez kezdésnek eléggé átlagos, de sajnos a másik két cím sem olyan húzós, amire azt mondhatjuk, hogy „ez igen”…

A második játék a verekedős műfaj kedvelőinek lehet jó, igaz, nekik több év is volt arra, hogy beszerezzék a NetherRealm termékét, az Injustice 2-t. A harmadik cím legalább tényleg kiemelkedő, de ez is olyan, amit az utóbbi évek során szinte már mindenki játszott (vagy játszhatott), mert a Superhot sem valami friss alkotás: a Superhot eléggé egy olcsó megoldásnak tűnik a Sony-tól, hogy a PlayStation Plus Essential része legyen, mert ezért tuti nem kellett olyan hatalmas összeget fizetni…

De hol van a PlayStation Plus Extra és a PlayStation Plus Premium lista? „A hónap során később” lesznek bejelentve, írja a Sony a bejelentő posztban. A hónapból kettő nap van vissza. Mi a fene tartja vissza a céget attól, hogy egyből bemondjon mindent? No mindegy: az októberi PlayStation Plus Essential játékok október 4-étől 31-éig lesznek elérhetőek. Hétfőig még lehetőség van a szeptemberi játékokat (Need For Speed: Heat – PlayStation 4, Granblue Fantasy: Versus – PlayStation 4, Toem – PlayStation 5) megszerezni.

Forrás: PS Blog

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu