Hivatalossá vált a Sackboy: A Big Adventure PC portjának megjelenési dátuma [VIDEO]

A Returnalé viszont nem (holott ebből megint történt egy menüs szivárgás… a Sony miért nem akarja megerősíteni azt, amit most már mindenki tud?).

 

A Sackboy: A Big Adventure nem éppen friss játék, ugyanis a PlayStation 5 nyitócímei között rajtolt el (PlayStation 4-re is!) 2020. november 12-én Észak-Amerikában, majd egy héttel később mindenhol máshol. Úgyhogy itt a Sony Interactive Entertainment majdnem két hónapot várt, hogy a Sumo Digital alkotását áthozza a PC-re, ahol persze több opció is vár ránk, ha kellően erős konfigurációnk van. A 120 FPS támogatása jól hangzik, ám ehhez egy 120 Hz-re képes monitor is kell, az ultraszéles felbontások is támogatottak, továbbá a változó képfrissítési ráta (VRR), illetve az Nvidia gépi tanulású képjavító technológiája (DLSS) is ott lesz a PC portban.

A Sony régebben így jellemezte a játékot: „Vidd el Sackboy-t barátaiddal egy epikus, három dimenziós platformer kalandra. A PlayStation ikonikus hőse, Sackboy ismét lélegzetelállító akcióba tör egy hatalmas, szórakoztató és fergeteges 3D-s többjátékos platformerrel, és egy teljesen új, éles hozzsákállásal! [Az angol is szóvicc volt, megpróbáltuk mi is… – a szerk.] Az aljas Vex (egy majdnem mitikus lény, aki nem más mint a káosz és a félelem szülötte) elrabolja Sackboy barátait, és arra kényszeríti őket, hogy megépítsék Topsy Turverét. Ez a leghalálosabb ördögi szerkezet a tiszta képzelet és az ártatlan álmok fantasztikus földjéből Craftworldöt a rémálmok kegyetlen, sivár szemfényvesztőjévé változtatja…. Mennyire ördögi!

Ám a legenda szerint egy prófécia szól a Kötött Lovagok (Knitted Knights), Craftworld legendás védelmezőinek ősi rendje mélyéről: csak a bátor, rettenthetetlen, lovagias és gáláns emberek menthetik meg a napot egy szinte túl drámai, veszélyekkel és veszéllyel teli versenyfutásban az idővel. Indulj el egyedül vagy a legbátrabb barátaiddal a leghavasabb hegyeken, a leglombosabb dzsungeleken, a legnedvesebb víz alatti birodalmakon és a legűribb űrkolóniákon át a kalandok forgószélébe. Győzd le Vexet, mentsd meg „a zsákos népet”. Itt az ideje, hogy beteljesítsd a sorsodat, Sackboy. Gyapjas csodagyerekből és hessián hősből emelkedik fel a Kötött Lovag,” írja a Sony.

A Sackboy: A Big Adventure október 27-én érkezik PC-re (Steam, Epic Games Store).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu