The Gray House: Polgárháborús kémsorozat készül Kevin Costner és Morgan Freeman közreműködésében

MOZI HÍREK – A veterán színésze:, Kevin Costner és Morgan Freeman a Paramount számára készítik a The Gray House című sorozatot.

 

A The Gray House című limitált sorozat a Paramount Globalnál halad előre, Kevin Costner és Morgan Freeman elismert hollywoodi sztárokkal a kezében. A Deadline értesülései szerint zöld utat kapott a The Gray House, egy hatórás polgárháborús kémdráma-sorozat, amelyet Costner Territory Pictures producere készít Freeman és Lori McCreary Revelations Entertainmentjével, valamint Leslie Greif Big Dreams Entertainmentjével együtt. Costner lesz az executive producer is, míg Rod Lake és Howard Kaplan a Territory Pictures, Alex Kerr pedig a Big Dreams Entertainment producerei.

A The Gray House három olyan nőt követ, akiknek Ulysses S. Grant tábornok szerint ők segítették az északiakat a polgárháború megnyerésében. A sorozatot Greif, Darrell Fetty (The Offer) és John Sayles (Lonestar) írja. A rendező az Oscar-jelölt Roland Joffe (The Killing Fields). A tervek szerint a forgatás idén tavasszal kezdődik. A Deadline beszámolójából a történet leírása így szól:

A The Gray House azoknak az eddig be nem mutatott nőknek a történetére fókuszál, akik az amerikai polgárháborút az északiak javára fordították. Egy richmondi társalkodónő és lánya, egy korábban rabszolgasorban élő afroamerikai és egy kurtizán létrehozzák az első sikeres női kémhálózatot, amely közvetlenül a konföderációs főparancsnokság orra előtt működött. Életüket és szabadságukat kockáztatják, hogy segítsenek megnyerni a háborút és megőrizni az amerikai demokráciát.

 

A The Gray House igaz történeten alapul.

 

„A Szürke ház egy el nem mondott igaz történet a polgárháború három elképesztően bátor abolicionista hőséről, akik történetesen nők voltak” – mondta Costner, aki korábban a Farkasokkal táncoló sztárjaként nagy sikert aratott egy polgárháborús történettel. „Mivel szenvedélyesen szeretem a történelmet, mindig személyes élményt jelent számomra, ha gazdag, rétegzett történeteket oszthatok meg Amerika meg nem énekelt hőseiről. Nagy örömömre szolgál, hogy egyesíthetem erőimet barátaimmal, Leslie Greif-fel és Morgan Freemannel, akikkel már korábban is nagy sikereket értem el, hogy elkészítsük ezt a fontos, epikus sagát”.”

„Nagyon örülök, hogy barátainkkal és az iparág legendáival, Kevin Costnerrel és Morgan Freemannel dolgozhatunk együtt” – tette hozzá Dan Cohen, a Paramount Global tartalomlicencekért felelős vezetője. „Az ő ízlésük az anyagok terén páratlan. Ha mindezt azzal a lehetőséggel párosítjuk, hogy ismét együtt dolgozhatunk Leslie Greif-fel, aki a Paramount+ sorozatsikerét, Az ajánlatot fejlesztette és executive producere volt, akkor ez egy olyan projekt, amelyet már nagyon várjuk, hogy világszerte a közönség elé tárhassunk.”

Freeman és McCreary további nyilatkozata így szól: „Morgan és én nagyon izgatottak vagyunk, hogy életre kelthetjük Mary Bowser történetét, aki önként jelentkezett, hogy rabszolgának adva ki magát, a „Konföderációs Fehér Házban” (más néven A Szürke Házban) helyezzék el. Mindenki analfabétának hitte, ezért szabadon beszéltek előtte, és fotografikus memóriájának köszönhetően képes volt csatákat és titkos információkat küldeni az uniós hadseregnek, és segített megfordítani a polgárháború menetét. A Revelations az igazság feltárásáról szól, és ezt az igazságot fel kell tárni!”

A The Gray House megjelenési dátumát még nem tűzték ki.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu