Wild Hearts: jövőre érkezik a Monster Hunter szellemi utódja, íme az előzetes! [VIDEO]

Az Omega Force új játéka, a Wild Hearts 2023 februárjában jelenik meg.

 

 

A Wild Hearts egy akcióközpontú vadászjáték, amely a feudális Japánban játszódik, ahol a játékosok óriási „természet által áthatott vadállatokkal”, a Kemono-kkal fognak megküzdeni. A kiadó Electronic Arts és a Koei Tecmo, valamint a Dynasty Warriors sorozatot fejlesztő Omega Force szerdán mutatta be a szörnyvadász műfaj új üdvöskéjét.

A Capcom Monster Hunter sorozatától a Wild Hearts-t egy Karakuri nevű mechanika különbözteti meg, amely a leírás szerint „kifinomult mechanizmus, amelyet egy elveszett, ősi technológiából készítettek”.

Ahogy a Wild Hearts bemutatkozó trailerében látható, ez a Karakuri olyan dolgokat jelent, mint a fantasztikus óriáskalapácsok, ballisták és bombák, amelyekkel óriási lényeket lehet megrokkantani, elkábítani és legyilkolni. Természetesen a játékosok rendelkezésére áll majd egy sor kézifegyver is, köztük átalakuló kardok, íjak és nyilak, muskéták és wagasák (japán esernyők), amelyekkel óriás vaddisznókat, majmokat, mókusokat (!) és más mutáns szörnyetegeket győzhetnek le.

Yosuke Hayashi, a Koei Tecmo ügyvezető alelnöke megjegyezte, hogy a tárgy- és fegyverkészítés „az élmény középpontjában” áll a játékban, „újradefiniálva, hogy mi lehetséges egy vadászós játékban”.

A játékosok egyedül vagy másokkal – egyszerre akár három játékossal – is játszhatják majd a Wild Heartsot, és támogatni fogja a keresztjátékot minden platformon.

A játék 2023. február 17-én jelenik meg PlayStation 5-re, Windows PC-re és Xbox Series X-re.

A Wild Hearts nem az Omega Force és a Koei Tecmo első kitérője a Monster Hunter-szerű műfajba: a cégek 2013-ban és 2017-ben egy-egy Toukiden-játékot (Toukiden: Age of Demons és Toukiden 2) adtak ki PC-re és PlayStation platformokra. Ezekben a szintén a feudális Japánban játszódó fantasy játékokban a játékosok onikkal, az ősi harcosok lelkét tartalmazó óriási démonokkal küzdöttek.

Forrás: Juegos.news

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu