Hangulatos előzetest kapott a Krafton készülő dark fantasy játéka! [VIDEO]

A PUBG Battlegrounds kiadója, a Krafton nemrégiben egy új erőszakos fantasy játékot jelentett be, amely a The Bird That Drinks Tears-regényeken alapul.

 

 

A PUBG Battlegrounds kiadója, a Krafton egy új játékot jelent be, amely a The Bird That Drinks Tears fantasy regényeken alapul. Az új játékot, amely a korábban Project Windless néven futó projekt része, a Krafton által „hivatalos koncepció-trailer”-nek nevezett videón keresztül jelentették be. A trailer középpontjában az állt, hogy olyan filmszerű élményt nyújtson, amely megragadja az új játék esztétikáját és hangvételét, ami minden bizonnyal sikerült is.

Az új játékot a Krafton csapata, a Team Windless készíti, és még nagyon a fejlesztés elején tart.

Nem ez az első alkalom, hogy a Team Windless munkájáról beszél a Krafton. A Project Windless-t korábban multimédiás együttműködésként jelentették be. A négykötetes koreai regénysorozat The Bird That Drinks Tears, Iain McCaig konceptművész és a Team Windless nevű csapatával indult.

 

 

Magával ragadó történetek és elsöprő játékélmény találkozik a dél-koreai fantasy regény adaptációjában, amibe a Krafton belevágott.

 

 

A trailer ugyan a játékmenetről nem sokat árul el, de könnyen elképzelhető, hogy mi lehet a terv. Az olyan sötét fantasy játékok, mint a The Witcher és a Dark Souls népszerűek, és a Krafton talán ezek sikerét szeretné megismételni. Elvégre a The Witcher is egy dark fantasy könyvsorozaton alapul. A Team Windless projekt trailere alapján azonban itt inkább az akció-, mintsem az RPG-elemeken lesz a hangsúly.

Iain McCaig konceptművész korábbi kommentárjai segítenek további részleteket megtudni a projektről.

McCaig szerint a The Bird That Drinks Tears története „tele van szörnyekkel és rémálomszerű dolgokkal, és az esetek felében azok a jófiúk”. A brutalitás mögött azonban McCaig elmagyarázza, hogy rengeteg poén, abszurditás és intelligencia rejlik.

Ha a fejlesztők célja az volt, hogy a fiatalabb, lelkesebb játékos közönséget szólítsa meg, akkor ez az új trailer minden bizonnyal célt ért. Elvégre a The Callisto Project, egy másik Krafton-játék esetében is bevált. De még rengeteg munka van hátra, hogy az erőszak mögött rejlő fantasztikus világot bemutassák, nem is beszélve a The Bird That Drinks Tears történetéről, amely ezt a művet inspirálta.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu