A Cyberpunk 2077 immár a Steam Deck egyik legtöbbet játszott játéka is

A Steam Deck felhasználói sok időt töltenek Night Cityben.

 

A Valve most tette közzé a listáját a szeptemberi Steam Deck játékokról az összes játszott óra alapján, és úgy tűnik, hogy a Cyberpunk 2077 pillanata a kézi játékokra is kiterjed. A CD Projekt Red 2020-as sci-fi nyílt világú RPG-je a negyedik helyen találta magát a listán néhány múlt havi ismétléssel együtt, mint a Vampire Survivors, az Elden Ring és a Stardew Valley.

Nem túl meglepő, hogy a Cyberpunk ilyen magasan szerepel a rangsorban, tekintve, hogy nemrég beszámoltunk róla, hogy csak a múlt héten több mint 1 millió játékost vonzott naponta. Ez kezd olyan lenni, mint egy második indulás, miután a CD Projekt Red 1.6-os „Edgerunners” frissítése végre hozzáadta a várva várt transmog rendszert. Megerősíthetem, hogy ezekből a Steam Deck órákból legalább kettőt én töltöttem azzal, hogy aprólékosan rendszereztem a V-k ruháit.

A frissítéstől eltekintve úgy tűnik, hogy a Cyberpunk: Edgerunners anime a Netflixen visszavezetett néhány Cyberpunk 2077-tulajdonost Night Citybe. Nem hivatalos anime-szerkesztőnk, Wes Fenlon szerint szórakoztató volt a film. A CDPR még néhány játékbeli tárgyat is hozzáadott az anime alapján, például David kabátját.

Múlt hónapban viccelődtünk, amikor megláttuk a Steam Deck játékok augusztusi toplistáját, hogy mindenki úgy használja a Deckjét, mint egy jobb Nintendo Switchet. Ez egy olyan érzés, ami mögé én is oda tudok állni, mert a Steam Deck néhány Nintendo Switch játékot jobban játszik, mint maga a Switch.

A CD Projekt Red a héten jelentette be, hogy a Cyberpunk 2077 átlépte a 20 millió eladott példányszámot, ami elég impozáns mérföldkő. A Cyberpunk 2077 jövőre egy Phantom Liberty nevű bővítményt is kap, amiben visszatér V és a számítógépes szellem barátja, Johnny Silverhand, Keanu Reeves pedig újra szerepet kap.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu