Jön a Nosferatu remake Bill Skarsgard és Lily-Rose Depp főszereplésével

MOZI HÍREK – Az AZ, a Clark és a Barbarians főszereőple: Bill Skarsgard és Johnny Depp lánya: Lily-Rose Depp a főszereplői Eggers horrorklasszikusának: a Nosferatu remake-jében.

 

Akárcsak magát a vámpírt, Robert Eggers Nosferatu remake-jét is nehéz volt megölni. Miután márciusban kiderült, hogy elvesztette a főszereplőit, a rendező már öt éve próbálta elindítani a változatát, de úgy tűnik, feladta a reményt. Nos, Bill Skarsgard és Lily-Rose Depp most megkapták a szereposztást, és a film újra sínen van – írja a Deadline.

Eggers már középiskolás korában társrendezője volt a film színpadi produkciójának. Eredetileg Ana Taylor-Joy-t választotta a projekthez, aki első nagyjátékfilmjében, a The Witchben is szerepelt. Taylor-Joy mellé az utóbbi időben egyre nagyobb hollywoodi életrajzot építő Harry Styles-t is beválasztották volna, de mindkét sztár kiesett az időbeosztási konfliktusok miatt. Eggers végül szüneteltette a filmet, és továbblépett a The Northman című viking filmjével, amely áprilisban került a mozikba és streamingre.

Skarsgard a Barbár című horrorfilmje után érkezik, amelynek szintén ő volt a producere, és nagyon elfoglalt 2023 előtt áll. Közelgő projektjei közé tartozik a Netflix thriller Boy Kills World és a John Wick: Chapter 4 is. Rupert Sanders rendezésében a The Crow rebootban is szerepelni fog. A színész az utóbbi időben kortárs horrorikonná nőtte ki magát, leginkább Pennywise szerepében Stephen King It című regényének remake-jében.

Az 1922-es klasszikus filmet többször is feldolgozták már, legutóbb 1979-ben Werner Herzog rendezésében, a híres lengyel színész, Klaus Kinski főszereplésével, mint Orlock gróf és Bruno Ganz, mint Jonathan Harker.

Eggers Nosferatu-ját most a Focus Features készíti, ő maga rendezi és ő írja a forgatókönyvet is. Jeff Robinov, John Graham, Robert Eggers, Chris Columbus és Eleanor Columbus a producerek.

Az itt tárgyalt termékeket szerkesztőink egymástól függetlenül választották ki. A GameSpot részesülhet a bevételből, ha megveszel valamit az oldalunkon bemutatott termékekből.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu