Menu

WRC Generations: kicsit késni fog a Nacon és a Kylotonn WRC-fináléja [VIDEO]

A WRC Generations viszont így sem fog átcsúszni 2023-ra (erre jogilag sincs lehetősége a francia kiadónak, mert jövőre már az Electronic Artsnál és a Codemastersnél lesz a rali-világbajnokság licence).

 

Eddig az volt a terv, hogy október 13-án érkezik a WRC Generations (ami egy új videót is kapott: ebben a Peugeot 206 WRC, az 1999 és 2003 között használt autó látható), de ez három héttel későbbre lett rakva, így a Kylotonn játékát november 3-ától láthatjuk csak. A halasztást a Nacon nem magyarázta meg (igen, indoklást sem adtak, hogy például „a lehető legjobb minőség érdekében” döntöttek a minimális késletetés mellett).

A játék májusi bejelentésekor már összefoglaltuk, hogy miről szól a WRC Generations: „A játék Steam-oldala szerint a WRC Generations is a változás felé tekint, ahogy a rali-világbajnokság is, hiszen elindul a váltás a hybrid korszak felé. Ez a ralisoknak is forradalmi lesz, ugyanis a teljesítményre is kihat a változás. Más stratégiákra van szükség, a pilótáknak és csapatoknak pedig adaptálniuk kell magukat. A játékmenetben is vannak újítások emiatt. Az új mechanikák képviselik a hybrid motorok szükségleteit. A győzelem érdekében az akkumulátorunkat is figyelni kell, és a szakaszokon így kell belőni, hogy mennyire vegyük igénybe azokat.

A közösség igényeinek kielégítése céljából az egyedi festéseket és matricákat meg lehet osztani a többi játékossal. A legjobbakat a Kylotonn és a Nacon jutalmazni fogja és kiemeli azokat. A versenyre éheseknek az új liga móddal (League mode) hasonló szinten levő játékosokkal küzdhetünk meg. Ha a vetélytársak előtt végzünk, akkor a Legends kategória ranglétráján feljebb mehetünk (és ha nem, akkor lejjebb csúszunk).

A WRC Generations az eddigi ralijátékokhoz képest több tartalommal fog rendelkezni. Huszonkét órszágban 750 kilométernyi speciális szakasz, a 2022-es szezon Rally1, Rally2 és Junior WRC kategóriájának 49 csapata, 37 legendás autó (és „további bónuszok”), és összesen 165 pályaszakasz vár ránk a játékban. A rali-világbajnokság még hitelesebb képviselete érdekében egy teljesen áttervezett svéd rali is képviselteti magát, hat új speciális szakasszal az Umea-régióban.

Tehát az új hybrid autók, sokkal realisztiksuabbnak nevezett fizika, az új liga mód, az új svéd rali, továbbá a közösséggel megosztható egyedi festések és matricák várnak ránk, továbbá a csapatalkotás és menedzsment is menni fog a korábbi részekben már látott stílus után szabadon.”

A WRC Generations tehát november 3-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Nintendo Switch port később jön, de a licenszvándorlás miatt szerintünk december közepén legkésőbb meg fog jelenni ez is.

Forrás: Gematsu

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu