Alaposan lehúzták Steamen a PC-s FIFA 23-at durva bugok és fagyások miatt!

Eljött tegnap a FIFA 23 megjelenésének napja, és úgy tűnik, senki sem elégedett – legalábbis a Steamen.

 

A FIFA 23 technikailag tegnap jelent meg világszerte, de a játék Ultimate Edition tulajdonosai és azok, akik kipróbálták az EA Play próbaverzióját, már néhány napja játszhatnak. Mindkettő együtt jelentős számú játékost alkot, és a legtöbbjüknek rossz híre van.

E sorok írásakor a játéknak közel 1500 értékelése van a Steamen. Az általános értékelés jelenleg a Mostly Negative-on áll, ami nem túl jó hír.

 

Új év, új FIFA

 

Ha magukat a véleményeket nézzük, két fő probléma merül fel. Az első a játék csalásgátló szoftverével kapcsolatos, amely néhány játékosnál a játék indításakor hibát jelez. A háttérben futó csalásgátló nélkül nem tudsz játszani a FIFA 23-mal.

Az EA gyorsan reagált ezekre a jelentésekre, és tudatta a játékosokkal, hogy adatokat gyűjt, hogy megállapítsa a valódi hibásat, és addig is felajánlott néhány megoldást. Először is, a játékosoknak érdemes megpróbálniuk az Origin/EA App, valamint maga a játék elindítását Adminisztrátorként.

A csalásgátló természetéből adódóan lehetséges, hogy valamilyen vírusirtó szoftver észleli és letiltja azt, ami a hibát okozza. A Real Time Protection letiltása (bár lehet, hogy kicsit más a neve) egyes jelentések szerint megoldhatja ezt a problémát. Magának a csalásgátlónak az újratelepítését is érdemes megfontolni, csak hogy kizárja a fájlok esetleges sérülését.

Ha mindezeket kipróbáltad, de semmi sem vált be, az EA kéri, hogy ebben a külön erre a célra létrehozott támogatási témában adj meg további részleteket.

 

A „Crash” itt nem Bandicoot…

 

A másik probléma, amivel a FIFA 23 PC-s játékosok szembesülnek, egy kicsit alattomosabb. A játék véletlenszerűen összeomlik, és megjelenik a „helyrehozhatatlan hiba” üzenet. Ennek megoldása hosszabb időt vehet igénybe, de az EA összegyűjtötte az összeomlási naplókat, hogy kivizsgálhassa.

Jelenleg ott nem tehetsz semmit, csak figyeld ezt a támogatási témát a frissítésekért.

Ha nincs ilyen problémád a FIFA 23-ban, a Wonderkids útmutatót nagyon sokan szeretik. Nézd meg, hogy megtaláld a legjobb játékosokat, akiket felvehetsz. Egyszerűbb tanácsokért itt vannak ajánlásaink a legjobb csatárokról, és a legjobb középpályásokról szóló oldalakon.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu