Guillermo del Toro horror-sorozata hátborzongató előzetest kapott! [VIDEO]

MOZI HÍREK – „Képzeld el az elmédet… egy szekrényként. Ahová bezárod a legsötétebb gondolataidat és legmélyebb félelmeidet” – ezzel a felütéssel indít Guillermo del Toro rémmese-szériája.

 

 

A Netflix kiadta a Guillermo del Toro: Rémségek tára címet viselő sorozat első teljes előzetesét – mi pedig, nagyon úgy tűnik, soha többet nem merjük majd lecsukni a szemünket…

„Képzeld el az elmédet… mint egy szekrényt. Ahová bezárod a legsötétebb gondolataidat és legmélyebb félelmeidet. Mi történne, ha kinyitnád ezt a szekrényt, hogy a világ lássa? Mindjárt megtudjuk” – mondja Del Toro a közönségnek. Ez egy kicsit emlékeztet mind a The Twilight Zone Rod Serlingjére, vagy éppen a Tales from the Crypt (Mesék a kriptából) kriptaőrére.

A Netflix szerint a horror-antológia „példátlan és műfajmeghatározó történetek gyűjteménye, amelyek célja, hogy megkérdőjelezzék a horrorrorról alkotott hagyományos elképzeléseinket. A hátborzongatótól a mágikusig, a gótikustól a groteszkig”.

A Del Toro azonos című novellája alapján készült horrorantológia-sorozat H.P. Lovecraft, Emily Carroll, Michael Shea, Henry Kuttner és maga Del Toro történeteit eleveníti fel. Minden egyes epizód egy-egy hátborzongató történetet mesél el, és mindegyiknek más-más rendező az irányítója: Panos Cosmatos (Mandy), Jennifer Kent (The Babadook), Catherine Hardwicke (Twilight), Keith Thomas (Firestarter), David Prior (The Empty Man), Ana Lily Amirpour (A Girl Walks Home Alone at Night), Vincenzo Natali (Splice) és Del Toro gyakori munkatársa, Guillermo Navarro. Mindegyik rendezőt és írót Del Toro személyesen választotta ki.

Az összeszokott szereplőgárda tagjai: Andrew Lincoln, Ben Barnes, Crispin Glover, Rupert Grint, Kate Micucci, San Stevens, Sofia Boutella, Michael Therriault, Steve Agee, Nia Vardalos, Tim Blake Nelson, Sebastian Roche, Martin Starr, Demetrius Grosse, Oriana Leman és David Hewlett.

Épp időben Halloween előtt, október 25-től kezdve minden este két epizóddal jelentkezik majd a Guillermo del Toro: Rémségek tára.

Ha még többet szeretnél megtudni, nézd meg a legjobb Netflix-műsorok listáját, amelyeket most azonnal streamelhetsz.

Forrás: Xataka.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu