Ötödik, meghívásos szinttel is rendelkezni fog a PlayStation Stars?

A Sony hűségprogramjáról napi szinten hallunk valami rosszat (vagy legalábbis megkérdőjelezhetőt), ami nem vet jó fényt „a kékekre”…

 

Az már hivatalos, hogy a PlayStation Stars négy szinttel rendelkezik, és arról írtuk már, hogy a negyedik szintet elérő játékosokhoz sokkal gyorsabban eljut a PlayStation ügyfélszolgálata (amire a japán játékosok reakciója felettébb negatív volt; ott, illetve Ázsiában már fut a program). Ez az ügy is rávilágít arra, hogy mostanában a Sony finoman szólva is ködösen fogalmaz az új szolgáltatásokról és tervekről (vagy ha nem, az nekünk volt fájó: ilyen volt az augusztusban előhúzott ötven eurós ÁREMELÉS a PlayStation 5-nek).

Így nekünk kell kitalálni, hogy Jim Ryanék pontosan mi a fenére gondolnak a megfogalmazásukban, és úgy tűnik, hogy „a csillagok” mögött további megkérdőjelezhető lépéseket találhatunk. A Redditen megvizsgálták a PlayStation Stars programkódját, ugyanis Androidon és iOSen érhetjük csak el a hűségprogramot és annak vitrinjét (ahová a PS1-es T-Rex techdemóból betehetjük a dinoszauruszt). Ha igaz, amit a Sony a forráskódban eldugott, akkor egy ötödik, rejtett szintre, a Gyémántra (Diamond) is fel kell készülnünk.

A Diamond szintet csak meghívással érhetjük el a Redditen posztoló felhasználó szerint, és a Sony hivatalos weboldalán tárolt, Diamond szintre vonatkozó assetek alátámasztják mindezt. Ha elérjük ezt az ötös szintet, egy legendary ritkaságú gyűjthető tárgyat kapunk. Ennek a neve Level 5 Diorama – Bots Don’t Breathe, és a hivatalos jellemzése ez: „A csillagok végtelen tengerében úgy tűnik, nincs hová elbújni. De nem lennél itt, ha hagynád, hogy az ilyen kihívások megállítsanak. Üdvözölünk az 5. szinten.”

Kérdés, hogy ezzel mi a Sony célja. Mi lehet az, amit az igazán hardcore, elkötelezett PlayStation-rajongóknak biztosíthatnak? Lehet, hogy nekik valamilyen általános árkedvezmény járhat a PlayStation Store-on, neadjisten a PlayStation Directen? (Csak találgatunk… de ha valóban ez lesz a plusz, akkor mennyit kell vajon érte teljesítenünk? És mennyit kell érte FIZETNÜNK?)

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu