Menu

Ötödik, meghívásos szinttel is rendelkezni fog a PlayStation Stars?

A Sony hűségprogramjáról napi szinten hallunk valami rosszat (vagy legalábbis megkérdőjelezhetőt), ami nem vet jó fényt „a kékekre”…

 

Az már hivatalos, hogy a PlayStation Stars négy szinttel rendelkezik, és arról írtuk már, hogy a negyedik szintet elérő játékosokhoz sokkal gyorsabban eljut a PlayStation ügyfélszolgálata (amire a japán játékosok reakciója felettébb negatív volt; ott, illetve Ázsiában már fut a program). Ez az ügy is rávilágít arra, hogy mostanában a Sony finoman szólva is ködösen fogalmaz az új szolgáltatásokról és tervekről (vagy ha nem, az nekünk volt fájó: ilyen volt az augusztusban előhúzott ötven eurós ÁREMELÉS a PlayStation 5-nek).

Így nekünk kell kitalálni, hogy Jim Ryanék pontosan mi a fenére gondolnak a megfogalmazásukban, és úgy tűnik, hogy „a csillagok” mögött további megkérdőjelezhető lépéseket találhatunk. A Redditen megvizsgálták a PlayStation Stars programkódját, ugyanis Androidon és iOSen érhetjük csak el a hűségprogramot és annak vitrinjét (ahová a PS1-es T-Rex techdemóból betehetjük a dinoszauruszt). Ha igaz, amit a Sony a forráskódban eldugott, akkor egy ötödik, rejtett szintre, a Gyémántra (Diamond) is fel kell készülnünk.

A Diamond szintet csak meghívással érhetjük el a Redditen posztoló felhasználó szerint, és a Sony hivatalos weboldalán tárolt, Diamond szintre vonatkozó assetek alátámasztják mindezt. Ha elérjük ezt az ötös szintet, egy legendary ritkaságú gyűjthető tárgyat kapunk. Ennek a neve Level 5 Diorama – Bots Don’t Breathe, és a hivatalos jellemzése ez: „A csillagok végtelen tengerében úgy tűnik, nincs hová elbújni. De nem lennél itt, ha hagynád, hogy az ilyen kihívások megállítsanak. Üdvözölünk az 5. szinten.”

Kérdés, hogy ezzel mi a Sony célja. Mi lehet az, amit az igazán hardcore, elkötelezett PlayStation-rajongóknak biztosíthatnak? Lehet, hogy nekik valamilyen általános árkedvezmény járhat a PlayStation Store-on, neadjisten a PlayStation Directen? (Csak találgatunk… de ha valóban ez lesz a plusz, akkor mennyit kell vajon érte teljesítenünk? És mennyit kell érte FIZETNÜNK?)

Forrás: PSL

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu