Másik szinkronszínésznő lesz Bayonetta hangja a Bayonetta 3-ban, nem is akárkié!

A Bayonetta szinkronszínésznője, Hellena Taylor nem tér vissza a Bayonetta 3-ban, helyette Jennifer Hale veszi át a szerepet.

 

A PlatinumGames szerint a Bayonetta szinkronszínésznője, Hellena Taylor nem fog újra szerepelni a Bayonetta 3-ban.

A Bayonetta 3 megjelenése már a küszöbön áll, így apránként egyre több részlet lát napvilágot a népszerű franchise legújabb részével kapcsolatban. Az egyik sajnálatos tény az új játékkal kapcsolatban az, hogy a címszereplő eredeti szinkronszínésznője nem fog újra szerepelni a Bayonetta 3-ban.

A Bayonetta franchise 2009-ben kezdődött, és a franchise harmadik részét, a Bayonetta 3-at 2017-ben jelentették be a The Game Awards során. Az első játék óta a címszereplő Bayonetta hangját Hellena Taylor adja.

A Bayonetta 3 hangváltásáról már korábban is folytak a találgatások, hiszen a legújabb trailerben már más szinkronszínész volt a szerepben. Ezt most hivatalosan is megerősítette a PlatinumGames, amely a Game Informernek adott interjújában nyilatkozott az ügyben, miszerint a helyettesítő a Mass Effectből ismert Jennifer Hale lesz. Yusuke Miyata rendező szerint „átfedő körülmények” miatt történt a váltás, és hozzátette: „Jennifer teljesítménye messze felülmúlta azt, amit el tudtunk volna képzelni”. A rajongók megnyugodhatnak, hogy a játék japán változatában továbbra is Atsuko Tanaka lesz Bayonetta szerepében.

Az új szinkronszínészre való váltás kockázatos lehet, különösen akkor, ha az eredeti színész a kezdetektől fogva egy franchise mellett van, és a rajongók által szeretetté vált. A Bayonetta 3 körüli felhajtás miatt, amely egy népszerű franchise legújabb részének számít, más elvárásoknak is meg kell felelnie.

Sajnálatos, hogy Helena Taylor nem tudott újra szerepelni és csatlakozni a Bayonetta 3 szereplőgárdájához, de Jennifer Hale erős helyettesítője lehet. Hale előélete magáért beszél. A hangok közötti átmenet nem megrázó, hiszen Hale hangja ott veszi fel, ahol Taylor megalapozta a karaktert és azt, hogy hogyan kell hangzania.

Sok új játék, különösen a népszerű franchise-ok új részei, kisebb változtatásokkal érkeznek, legyen szó a játékmenetről, a karakterekről, vagy akár a tét növeléséről az évek során, mint a Bayonetta franchise esetében. A változásokkal nehéz lehet szembenézni, de ez nem lehet túlságosan negatív hatással a játék élvezeti értékére.

A Bayonetta 3 2022. október 28-án jelenik meg Nintendo Switchre.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu