Xbox Game Pass: rendkívül magasra értékelt játékkal bővülhet a szolgáltatás?! [VIDEO]

Az Xbox Game Pass hamarosan egy új játékkal gazdagodik, amely a jelek szerint november 1-jén fog megjelenni, és „elsöprően pozitív” kritikákat kapott.

 

 

Az Xbox Game Pass 2022 októberére rengeteg játékot sorakoztat fel, és minden bizonnyal még több is érkezik, de úgy tűnik, novemberre is előre tervez. Már most megerősítették, hogy november 1-jén egy új játékkal bővül majd.

Ez a játék a The Legend of Tianding lesz, ami igencsak a „radar alatt” érkezett annak idején.

Eredetileg 2021-ben jelent meg olyan platformokon, mint a Steam, és ott elsöprően pozitív kritikákat kapott (ráadásul több mint 2000 értékeléssel). Aki tehát szereti a kung-fu játékokat, annak érdemes lesz megnéznie a The Legend of Tiandinget, amikor jövő hónapban megjelenik az Xbox Game Passon.

A 20. század eleji Tajpejben játszódó játékban a játékosok „Tajvan legendás törvényen kívülijének” szerepébe bújnak, miközben a játékosoknak ki kell rabolniuk a gazdagokat, etetniük kell a szegényeket, és harcolniuk kell az igazságért egy oldalnézetes akciójátékban. Elég egyszerűnek, mégis szórakoztatónak tűnik, és nyilván ez a legfontosabb tényező.

A játékosok a tantót, a derékszíjat és a kungfut használhatják majd a gyarmatosítókkal való harcban. Olyan ügyes kis trükkök is lesznek a tarsolyunkban, mint a légi kombók végrehajtása, a fegyverek ellopása, a derékszíjjal való ostorozás a csatatéren, és így tovább.

Az Xbox Game Pass előfizetőknek mindenképpen érdemes lesz rajta tartaniuk a szemüket, akkor is, ha addig még sok minden történik.

Hiszen a szolgáltatás nemrég megerősítette, hogy összesen kilenc játékkal bővül október 18-ig – a Chivalry 2 október 4-én jelent meg, de a különböző platformokon a játékosok hozzáférhetnek a Medieval Dynasty, a The Walking Dead: The Complete First Season, a The Walking Dead: Season Two, a Costume Quest, az Eville, a Dyson Sphere Program, a Scorn és az A Plague Tale: Requiem játékokhoz. Még ebben a hónapban a Game Pass megerősítette a Norco, a Persona 5 Royal, a Gunfire Reborn és a Signalis játékokat is.

Persze az Xbox Game Pass olyan, mint egy körhinta, rengetegen jönnek, de minden hónapban távozik is egy maroknyi cím. Az Xbox Game Pass október 15-én a következőket veszíti el: Bloodroots, Echo Generation, Into the Pit, Ring of Pain, Sable és The Good Life.

Forrás: PureXbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu