Vin Diesel azt sugallja, hogy a Marvel egy különálló Groot-filmet akar készíteni

MOZI HÍREK – Vin Diesel Grootja az MCU egyik legnépszerűbb tagja, és a színész szerint akár saját filmet is kaphat.

 

A Marvel Cinematic Universe az utóbbi időben új és váratlan módon bővült: a Holdlovag és az Éjszakai vérfarkas olyan filmekkel, mint a Holdlovag és az Éjszakai vérfarkas, a sötétebb Marvel-történelembe merülnek, a She-Hulk-sorozat metakomédia irányába halad, és a jövőbeli filmek, mint a Penge és a Thunderbolts tovább feszegetik az MCU határait. Lehet, hogy a franchise jövője egy szóló Groot-filmet is magában foglal? Lehetne a sztár Vin Diesel szerint, aki 2014 óta adja A galaxis őrzői ismétlődő, de ikonikus karakterét, aki szerint a Marvel szeretne egy Planet X-filmet készíteni, ami Groot szülőbolygója.

Groot amellett, hogy A galaxis őrzői-filmek mindegyikében feltűnt, az MCU szerves részét képezte. A Bosszúállókban: Végtelen háborúban Groot szó szerint a karját adta, hogy segítsen Thornak megalkotni a Vihartörőt, és miután visszatért a Bosszúállók utolsó csatájára: Endgame című filmben is látható volt, valamint saját, aranyos és vicces rövidfilmsorozatot kapott a Disney+-on. Lehet, hogy a Marvel most azt fontolgatja, hogy saját filmet ad a karakternek? Talán… vagy talán nem. Diesel az Instagram-fiókján közzétett egy képet, amelyen Baby Groot uborkával a szemén pihen, és azt kommentálta, hogy az unokahúga megköszönte neki, hogy elkészítette a Groot-rövidfilmeket, majd elejtett egy potenciális spoilert a jövőre nézve. Ezt írta: „Ez nem a legjobb, amit valaha is tettem:

„Szóval az unokahúgom felhívott, és azt mondta… köszönöm Vin bácsi, hogy megcsináltad az I Am Groot, haha… rövidfilmet, amit a tehetséges Kristin Lepore írt és rendezett. Nagy élmény volt elkészíteni, de az is, hogy az angyalaimmal együtt nézzük. Nem csoda, hogy a Marvel meg akarja csinálni az X-bolygó filmet.”

 

Vin Dieselről árult már Marvel-spoilereket

 

Mindig is volt néhány Marvel-sztár, akik az évek során számos spoiler és korai leleplezés forrása voltak, egyesek véletlenül, mások látszólag szándékosan. Mivel eddig nem volt hivatalos szó arról, hogy bármiféle szóló Groot-projekt lenne készülőben, Diesel posztja lehet egy ilyen spoiler, de lehet, hogy valami másnak a része, mondjuk A galaxis őrzői Vol. 4-nek.

Diesel korábban bejelentette, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben a Galaxis Őrzői is feltűnnek majd, és elárulta, hogy Alpha Grootot A galaxis őrzői Vol.3-ban is láthatjuk majd, bár ezt a film rendezője, James Gunn azóta tagadta, hogy ez megtörténne. Hogy a megjegyzései arról, hogy a Marvel vissza akar-e térni Groot szülőbolygójára, valóra válnak-e, és akár az új Őrzők-film is megalapozhatja-e, azt egyelőre nem tudni, de rengeteg rajongói elmélet szerint néhány nagy karakter halála lehet kilátásban, ami miatt Grootnak szüksége lehet némi újraegyesítésre a saját fajtájával. Ez lehet egy jövőbeli történet, de ha eljön, akkor valószínűleg a 7. fázisig kell várni vele, mivel a következő néhány évben a Multiverzum-saga lesz a középpontban.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu