Elkészülhet az Odakinn 2. évada a Prime Video számára?!

MOZI HÍREK – Az Amazon megrendelte az Odakinn (Outer Range) második évadát, amelynek, ha minden igaz, új showrunnere is lesz.

 

 

Az Amazon Studios-t hamarosan ismét a Odakinn találjuk (bocsánat). A THR értesülései szerint ugyanis az elismert sci-fi westernsorozatot – amelyről nálunk is olvashatsz kritikát – második évadra hosszabbította meg a Prime Video. A színfalak mögött is jelentős változás történt a 2. évad előtt, ugyanis Charles Murray váltja Zev Borow-t a showrunner poszton.

Borow továbbra is a fedélzeten marad, mint executive producer Murray, Heather Rae, a sorozat sztárja, Josh Brolin, a sorozat készítője, Brian Watkins, Kony Krantz és a Plan B Entertainment mellett. Brad Pitt szintén a Plan B executive producere Dede Gardnerrel, Jeremy Kleinerrel és Ernes McNealey-vel.

Brolin az Odakinn főszereplője Lili Taylor, Imogen Poots, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie és Will Patton mellett.

A sorozat középpontjában Royal Abbott (Josh Brolin), a földjéért és családjáért küzdő farmer áll, aki Wyoming vadonjának szélén egy kifürkészhetetlen rejtélyre bukkan.

A fanyar humorral és természetfeletti rejtélyekkel tarkított, izgalmas mese az Odakinn, amely azt vizsgálja, hogyan küzdünk meg az ismeretlennel. A sorozat kezdetén Abbotték a menyük, Rebecca eltűnésével küzdenek. Még inkább a szakadék szélére sodródnak, amikor Tilleronék (a szomszédos, profitorientált ranch hivalkodó tulajdonosai) rálicitálnak a földjükre.

Egy korai haláleset a közösségben feszültségekkel teli események láncolatát indítja el, és a látszólag kisvárosi, földhözragadt gondok egy titokzatos fekete űr megjelenésével csúcsosodnak ki Abbotték nyugati legelőjén. Vad kinyilatkoztatások bontakoznak ki, miközben Royal a családja védelméért küzd; az ő szemén keresztül kezdjük látni, hogy az idő milyen múltban őrzött titkokat és nyugtalanító rejtélyeket vetít előre.

A THR-nek adott külön interjúban Josh Brolin is nyilatkozott a sorozat jövőjéről.

„Egyfajta önálló életet élt, így a dolgok megváltoztak. Amikor az Amazonnál elkezdték berendelni, Brian még nem sokat tudott. Volt egy ötlete, de azt hiszem, ez tényleg az első két epizód első két forgatókönyvén alapult. Aztán onnantól kezdve rengeteg ember kezdett beleavatkozni. Szóval azt hiszem, volt néhány nagyon-nagyon csodálatos ötlete, amit néhány ember nyitott ki.”

Az Odakinn a Prime Videón streamelhető. A 2. évadnak még nincs premierdátuma.

Forrás: The Hollywood Reporter (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu