Ígéretet tettek a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 készítői – vajon be tudják majd tartani? [VIDEO]

A The Witcher-széria és a Cyberpunk 2077 fejlesztői megígérték a konzolos játékosoknak, hogy a jövőben kerülik a megjelenéskori katasztrófákat…

 

 

Míg a The Witcher-sorozat játékosai évekig élvezhették a játékokat, amelyek megfeleltek az elvárásoknak, sőt túl is szárnyalták azokat, a Cyberpunk 2077 megjelenésével történtek fordulópontot jelentettek a CD Projekt RED számára. A játék megjelenése a játékélményt tekintve katasztrófa volt, és mindenekelőtt a konzolos verziók szenvedték el a legsúlyosabb problémákat.

Ez az, ami igazán megviselte a lengyel céget, amelynek imázsát egy olyan csiszolatlan játék rombolta le, amelyet még a PS Store-ból is eltávolítottak, mert annyira gyenge élményt nyújtott konzolon. Éppen ezért nem meglepőek a stúdió legújabb nyilatkozatai.

Nem csak a PC-s verzió tesztelésére koncentrálnak majd.

Ahogy arról a PlayStation Lifestyle beszámolt, a stúdió képviselői elmondták, hogy a franchise közelgő fejlesztései esetében a kezdetektől fogva minden platformon tesztelni fogják a játékot, ami eddig nem volt jellemző, mivel a kezdeti tesztelési fázis kizárólag a PC-s verzióra koncentrált, és a folyamat több rendszeren való kivitelezése hosszabb időt vesz igénybe.

„Kezdettől fogva minden platformon tesztelni fogjuk a játék minőségét, és nem csak a fejlesztők PC-s verziójára koncentrálunk” – mondják. „Ez persze kicsit fárasztóbbá teszi az alkotási folyamat kezdeti szakaszát, de nagyobb kontrollt és magabiztosságot is ad nekünk a későbbi szakaszokhoz.”

Mindez nem olyan meglepő, miután a CD Projekt az elmúlt héten nagyon nyíltan kommunikált.

Bejelentettek különböző készülő fejlesztéseket, amelyek között több The Witcher-játék és a Cyberpunk 2077 folytatása is szerepel, bár mielőtt többet tudnánk ezekről a produkciókról, ott van még a 2023-ban megjelenő Cyberpunk-kiegészítés, a Phantom Liberty.

Forrás: PlayStation Lifestyle

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu