Közzétették a Final Fantasy XIV rajongói fesztivál-dátumokat 2023-24-re!

Az előző rendezvény COVID-19 miatt digitális formátumú volt, ám most a Final Fantasy XIV visszatér a személyes rendezvényekhez a 2023-as és 2024-es Fan Festeken.

 

 

A Final Fantasy XIV most jelentette be a 2023-as és 2024-es Fan Festival – a legnagyobb élő eseménye – időpontjait. Miután 2021-ben kénytelen volt digitális Fan Festet tartani, a játék jövőre visszatér a valósághoz, és személyes rendezvényeket tart.

A Final Fantasy XIV Fan Festival egy hatalmas esemény, amely paneleket, fontos bejelentéseket és koncerteket is tartalmaz.

A legtöbb korábbi rendezvényhez hasonlóan a Fan Fest is három eseményre oszlik majd. Egy Las Vegasban 2023 július végén, egy másik Londonban 2023 október végén, az utolsó pedig Japánban 2024 elején. Jegyek jelenleg még nem vásárolhatók, de valószínűleg jövő év elején kezdik majd árusítani őket.

Amellett, hogy a Final Fantasy XIV legnagyobb élő eseménye, a rajongói fesztiválon korábban a játék új bővítményeit is leleplezték. A cím jelenlegi javítási ütemtervét követve a játékosok arra számítanak, hogy az új bővítmény valamikor 2024 elején jelenik meg. A három rajongói fesztivál tökéletes helyszín lenne arra, hogy fokozatosan egyre több információt fedjenek fel, a végső megjelenésig építkezve.

Az előző Fan Fest is személyes eseménynek indult, amikor 2020 elején bejelentették.

Ám a COVID-19 járvány miatt a Final Fantasy XIV kénytelen volt törölni az eseményt. Később, 2021-ben ehelyett megtartották az első és egyetlen Digitális Rajongói Fesztivált, amely az Endwalker bővítésre összpontosított. A három Észak-Amerikára, Európára és Japánra kiterjedő esemény helyett a 2021-es Digitális Rajongói Fesztivál egyetlen esemény volt.

A játékosok izgatottan várják, hogy ismét lehetőségük legyen személyesen részt venni a Final Fantasy XIV rajongói fesztiválon. Míg a játék népszerű volt a legutóbbi, 2018-as és 2019-es élő eseményeken, a Shadowbringers és az Endwalker elsöprő sikere óta soha nem látott mennyiségű játékos érkezett. Az egyre bővülő játékosbázisnak köszönhetően a 2023-2024-es rajongói fesztiválok a játék történetének leglátogatottabb eseményeinek ígérkeznek.

Néhány rajongónak azonban aggályai vannak azzal kapcsolatban, hogy a Final Fantasy XIV visszatér az élő eseményekhez.

A COVID-19 járványnak még nincs igazán vége, ezért sokan remélik, hogy a szervezők kötelezik majd a játékosokat, hogy maszkot viseljenek a helyszíneken, hogy a Fan Festival ne váljon „szuperterjesztő” eseménnyé.

A Fan Fest mindig is telt házas esemény volt, és mivel a játék népszerűbb, mint valaha, sok játékos kapkod majd a jegyek után. Remélhetőleg a szervezők segítenek majd abban, hogy a játékosok biztonságban és egészségesen ünnepelhessék a kritikusok által elismert MMORPG következő fejezetét.

Forrás: Final Fantasy XIV Lodestone

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu