PlayStation Plus: jelentős késéssel, de itt az októberi Extra és Premium lista

A Sony nem siette el, hogy elmondja, milyen játékokat kapnak a PlayStation Plus középső és felső szintjére előfizető felhasználók.

 

Mégis mi a fene történt, és miért kellett ennyi idő? Szeptember 28-án, a hónap utolsó szerdáján a Sony bemondta a PlayStation Plus Essential (azaz a régi PS Plusnak megfelelő) októberi játékait azzal a megjegyzéssel, hogy az Extra és a Premium játékokat „a hónap során később” közlik. Aztán semmi hír szeptember 29-én és 30-án sem… pedig a szeptemberi listát a Sony képes volt egyben leadni. Ezt kellene a cégnek csinálnia, nem pedig két héten át váratni az előfizetőket… hihetetlen, amit a Sony művel néha.

Na nézzük a bejelentést. Október 18-án érkezik az összes játék. A PlayStation Plus Extra (és a Premium) előfizetői PlayStation 5-re a Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Editiont és a The Mediumot kapják, PlayStation 4-re pedig az Assassin’s Creed III Remastered, az Assassin’s Creed Chronicles: China, az Assassin’s Creed Chronicles: India, az Assassin’s Creed Chronicles: Russia, az Assassin’s Creed Odyssey, az Assassin’s Creed Syndicate, a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition, a Dragon Quest Builders, a Dragon Quest Builders 2, a Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below, a Dragon Quest Heroes II: Explorer’s Edition, a Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition, a Hohokum, az Inside, illetve a Naruto to Boruto: Shinobi Striker érkezik.

A PlayStation Plus Premium előfizetői ezeken túl PlayStation 4-re megkapják a Limbót, az Ultra Street Fighter IV-et, a Yakuza 3 Remasteredet, a Yakuza 4 Remasteredet és a Yakuza 5 Remasteredet, míg PlayStation 3-ra a Castlevania: Lords of Shadow-t, illetve az Everyday Shooter-t kapják meg, és szivárog, de nem hivatalos még, hogy egy PSP-s játék, a Ridge Racer 2 is a kínálat része lesz. Elvileg.

Nulla PS1-es és PS2-es játék. Ez elég gyenge.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu