Ha Xbox Series X-ed van, különösen örömteli lehet számodra a Game Pass októberi kínálata…

A 2022 októberében érkező új Xbox Game Pass játékok között akad pár olyan cím, ami nagyon megéri az Xbox Series X tulajdonosok számára.

 

 

Bár még mindig jelennek meg cross-gen címek, egyre gyakrabban érkeznek kizárólag Xbox Series X játékok, amit a 2022 októberére szóló új Xbox Game Pass listája is bizonyít. Egy konzolgeneráció kezdetén persze nem ritka a cross-gen jelenség, de már majdnem két év telt el az Series X kiadása óta, és még mindig csak egy maroknyi olyan játék készült, amely megfelelően kihasználja a hozzáadott lóerőket. Ez azonban kezd megváltozni, mivel egyre több cím érkezik kizárólag a jelenlegi konzolgenerációra.

A 2022 októberében megjelenő új Xbox Game Pass játékok között több olyan is akad, amely csak Xbox Series X-re érkezik, maga mögött hagyva a régebbi Xbox One konzolgenerációt.

Egy ilyen játék már meg is jelent a Medieval Dynasty formájában, amely egy középkori témájú nyílt világú túlélőjáték. A Medieval Dynasty vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, de még így is figyelemre méltó, hogy csak next-gen kiadású.

Még ebben a hónapban az Xbox Series X tulajdonosok további Game Pass játékokra számíthatnak: október 14-én érkezik a Scorn című első személyű horrorjáték. A régóta fejlesztés alatt álló Scorn éppen a Halloween-szezonra csatlakozik az Xbox Game Pass kínálatához. A horrorrajongók, akik évek óta várnak a játékra, hamarosan megtudhatják, hogy megérte-e várni, amikor jövő pénteken megjelenik a Game Passon.

Xbox Series X Game Pass játékok 2022 októberére:

  • Medieval Dynasty – már elérhető
  • Scorn – október 14.
  • A Plague Tale: Requiem – október 18.
  • Phantom Abyss – október 20.

 

A horror rajongóknak érdemes lehet megnézni egy másik, csak Xbox Series X-re szóló Game Pass játékot is, amely ebben a hónapban érkezik. A Plague Tale: Requiem a régebbi konzolokat hátrahagyva október 18-án az első napon Xbox Game Pass játékként jelenik meg. A díjnyertes A Plague Tale: Innocence folytatása, az A Plague Tale: Requiem nem egy tiszta horrorjáték, de kétségtelenül felöleli a műfaj elemeit.

Elődjéhez hasonlóan az A Plague Tale: Requiem is hatalmas patkányhordákat zúdít majd ránk, amelyek élve felfalhatják a játékosokat. Sőt, ezúttal állítólag még több patkány lesz!

Az Asobo Studio fejlesztői szerint az A Plague Tale: Requiemben egyszerre 300 000 patkány lehet a képernyőn, ami enyhén szólva is megdöbbentő.

Egy újabb, kizárólag Series X-re szánt játék érkezik a Game Passra október 20-án. Nemrég derült ki, hogy az Indiana Jones ihlette első személyű platformjáték, a Phantom Abyss október 20-án csatlakozik a Game Passhoz. A Phantom Abyss egy ideje már elérhető volt PC-n korai hozzáférésben, és ez idő alatt sikerült „Nagyon pozitív” összértékelést szereznie. Érdekes lesz látni, hogy október 20-án az Xbox Series X tulajdonosok is ugyanígy fogadják-e a játékot.

Forrás: Esquire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu