A Bayonetta 3 trailer a multiverzumot és alternatív Bayonettákat mutatja be [VIDEO]

A Bayonetta 3 legújabb trailere a Multiverzumra fókuszál, bemutatva a különböző alternatív Bayonettákat, amelyekkel a játékos találkozhat.

 

A Bayonetta 3 új, történetre fókuszáló trailere a játék multiverzumára helyezi a hangsúlyt, melyben magának Bayonettának alternatív változatai láthatók. A Nintendo és a PlatinumGames sokat mutatott a címből, mivel a játék megjelenése a láthatáron van. Ezek közé tartoznak olyan új részletek, mint Bayonetta újraszemélyesítése, vagy az Umbra boszorkány játékmechanikája. Most, hogy a játék már csak hetekre van, ez a legújabb trailer további részleteket árul el a multiverzum felépítéséről.

A Bayonetta 3 multiverzumáról a tavalyi újbóli bemutató óta sokan találgatnak, a részletek és trailerek idén több Bayonetta megjelenését mutatták be. Ez a legújabb trailer megerősíteni látszik ezt az elméletet, mivel az umbra boszorkány több változata is látható a trailerben, sőt a videó címe még azt is tartalmazza, hogy „Bayonetták mindenhol?!”.

Ez a Bayonetta 3 trailer szomorúan kezdődik, ahol egy Bayonettát, aki hasonlóságot mutat az első Bayonetta megjelenésével, egy titokzatos alak megöl, vörös kristályokra törve, miközben azt mondja a fiatal Violának, hogy távozzon. Ez a rejtélyes alak ezután támadni kezdi a mai Bayonettát, ahol megjegyzi, hogy a lény túlvilági. Különböző karakterek, köztük Jeanne és Viola említik ennek az alaknak a nevét, hogy valószínűleg Singularity néven ismert.

A trailer ezután tovább vadul a bemutatott változatokkal, ahol az egyik Bayonetta feltűnő fehér kabátot visel rózsaszín hajjal, ahol egy Phantasmaraneae nevű pókdémonnal kötött köteléket. Ezt a pók dizájnt ültetik át a Bayonetta 3 játékmenetébe, ahol Masquerade átalakulása során egy hálószerű zsinór segítségével tud hintázni és nyolc lábával támadni. A megjelenő változatok között szerepel még egy Bayonetta, aki úgy tűnik, hogy a Lumen Sage útját járja, angyali megidézésekkel, és egy elegáns szőke Bayonetta, díszes kék kalapban és maszkban. Ez a trailer úgy tűnik, hogy a játékos potenciális főnökökként állítja be őket, akikkel meg kell küzdenie.

Nem Bayonetta az egyetlen Umbra boszorkány, aki reflektorfénybe kerül ebben a trailerben, hiszen az újonnan érkező Viola is kap némi figyelmet. Ez magában foglalja a célját, hogy a Singularity-t az Alphaverse-be üldözze, valamint megemlíti a Chaos Gears nevű titokzatos tárgyat, amely esetleg megállíthatja őt. A trailerben néhány részletet is láthatunk a játékban található főnökeiből és pályáiból, például egy tűzzel teli lávás tájon való átkelést Lukával. A trailer végén még egy olyan szegmens is felcsendül, amelyben Jeanne játszható karakterként szerepel, ahol a játékmenete inkább 2D-sidescroller, lopakodós mechanikával.

A Bayonetta 3 kizárólag Nintendo Switchre jelenik meg 2022. október 28-án.

Forrás: Nintendo

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu